Η ECA ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό! (vid)

Ο Ολυμπιακός ήταν ο οικοδεσπότης του συνεδρίου Club Management Program για μια ακόμα φορά και η διοίκηση του ECA θέλησε να ευχαριστήσει με ένα πανέμορφο βίντεο την ομάδα του Πειραιά.

Η ECA ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό! (vid)

Από το πρωί της Τρίτης, 9/10, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 10/10, το Καραϊσκάκη μετατράπηκε σε λίκνο συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για την βελτίωση του ποδοσφαίρου σε τομείς εξωαγωνιστικούς, ωστόσο υψίστης σημασίας. Στο Club Management Program συμμετείχαν ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Ρόμα, η Μπενφίκα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η PSV, η Σταντάρ Λιέγης, η Σεντ Ετιέν, ο Άγιαξ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Γαλατασαράι, η Βόλφσμπουργκ, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Γκρασχόπερ, η Γκενκ, η Μπρόντμπι, η Ντιναμό Τιφλίδας, ο Απόλλων Λεμεσού και η ΑΕΚ Λάρνακας από την Κύπρο, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Λέγκια Βαρσοβίας, η Λέφσκι Σόφιας.

«Ο ήλιος έδυσε στη συνεδρία "Κοινότητα και Επικοινωνίες" στην Αθήνα. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για την φιλοξενία του σε ένα αξέχαστο συνέδριο!», ανέφερε το μήνυμα της ECA το οποίο συνοδεύεται από ένα βίντεο: