«Αθώος» ο Σαλάχ για τη χρήση κινητού ενώ οδηγούσε

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν θα αντιμετωπίσει καμία ποινική δίωξη, μετά τους ισχυρισμούς ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο ενώ οδηγούσε.

«Αθώος» ο Σαλάχ για τη χρήση κινητού ενώ οδηγούσε

Τον περασμένο Αύγουστο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που έδειχνε τον άσο της Λίβερπουλ να μιλά στο τηλέφωνο μέσα σε αυτοκίνητό του, την ώρα που γύρω του υπήρχαν πολλοί οπαδοί των «κόκκινων» μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Γουέστ Χαμ με 4-0.

Η Λίβερπουλ παρέπεμψε το περιστατικό στην αστυνομία του Μερσεϊσάιντ, η οποία ανακοίνωσε σήμερα (11/10) ότι δεν θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας άνδρας ηλικίας 26 ετών μιλούσε στο τηλέφωνο στο Λίβερπουλ την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018» αναφέρει η δήλωση της αστυνομίας.

«Έχουν διεξαχθεί έρευνες και δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για την υποστήριξη της δίωξης και ως εκ τούτου δεν θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα». Στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι παράνομη η χρήση τηλεφώνου στη διάρκεια της οδήγησης, με το νόμο να ισχύει ακόμη κι αν ο οδηγός έχει σταματήσει στα φανάρια ή βρίσκεται σε αναμονή στην κυκλοφορία.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ