Ολυμπιακός - Αήττητος Σπάτων: Ξεμούδιασμα με «εφτάρα» οι Πειραιώτες

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 7-1 του Αήττητου Σπάτων σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό στον Ρέντη. Γκολάρα ο Τουρέ με χτύπημα φάουλ που άφησε άφωνο όλο το προπονητικό κέντρο.

Ολυμπιακός - Αήττητος Σπάτων: Ξεμούδιασμα με «εφτάρα» οι Πειραιώτες

Μία ωραία ευκαιρία για να ξεμουδιάσουν όσοι έχουν μείνει πίσω στον Ρέντη, είχαν στο σημερινό φιλικό με τον Αήττητο Σπάτων οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 7-1 της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου με τον Γιάγια Τουρέ να... τρελαίνει τους ποδοσφαιριστές του Αήττητου με την γκολάρα που «έγραψε» τους τίτλους τέλους στο φιλικό.

Ο Ιβοριανός χαφ που έπαιξε στο «6» με ένα φοβερό φάουλ άφησε άφωνο όλο τον Ρέντη και μαζί τους όλους τους παίκτες του Αήττητου που είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν από κοντά.

Το σκορ άνοιξε ο Μάνος και το ημίχρονο έληξε με 3-0 χάρη σε ακόμη δύο τέρματα του Γκερέρο. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Βρουσάι σημείωσε το τέταρτο γκολ, στη συνέχεια ήρθε η ώρα του Ποντένσε που πέτυχε το πέμπτο τέρμα των «ερυθρολεύκων».

Ο Αήττητος Σπάτων μείωσε το σκορ σε 5-1 με τον Λευτέρη Ματσούκα που είναι «προϊόν» της ερυθρόλευκης ακαδημίας και ο Ποντένσε λίγο αργότερα σημείωσε το δεύτερο προσωπικό και έκτο γκολ για τους Πειραιώτες. Μέχρι που ήρθε η φαουλάρα του Τουρέ για να αποτελέσει το... κερασάκι στο σημερινό 7-1 των «ερυθρολεύκων».

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε δίδυμο στην επίθεση τους Γκερέρο – Μάνο σε ένα σχηματισμό 4-4-2.Από την πρώτη ομάδα έπαιξαν επίσης οι Χουτεσιώτης (μπήκε ο Σα στο β’ ημίχρονο), Πάρντο (ως δεξί μπακ), Μιράντα, Κούτρης, Τουρέ (ως «κόφτης), Ναουέλ, Ποντένσε και Βρουσάι. Χρησιμοποιήθηκαν βεβαίως και παιδιά από την ομάδα Νέων.