Οι ''7'' κανόνες του Αριέλ Ιμπαγάσα

Φορώντας τη φανέλα με το νούμερο ''7'' σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε, ο Αριέλ Ιμπαγάσα σου αποκαλύπτει τους ''7'' χρυσούς κανόνες για να πετύχεις ως ποδοσφαιριστής.

Οι ''7'' κανόνες του Αριέλ Ιμπαγάσα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ή αλλιώς ''Ελ Κάνιο'' όπως είναι το παρατσούκλι του από τα ποδοσφαιρικά του χρόνια, διέπρεψε σε πολλές ομάδες του εξωτερικού και κυρίως της Ισπανίας, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της Βιγιαρεάλ με τη φανέλα της οποίας έκανε πράγματα και θαύματα. Ξεκινώντας την καριέρα του από την Αργεντίνικη Λανούς, μεταγράφηκε στη Μαγιόρκα και εν συνεχεία στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να συνεχίσει την πλούσια καριέρα του στα ''κίτρινα υποβρύχια''. Το καλοκαίρι του 2010 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού και γρήγορα αγαπήθηκε και κέρδισε το σεβασμό όλων, συμπαικτών και αντιπάλων. Με την ομάδα του Πειραιά, αλλά και τον πρόεδρό της ανέπτυξε μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού.

Κλείνοντας την καριέρα του στους ''ερυθρόλευκους'', είχε αναφέρει πως: ''Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του, Κος Βαγγέλης Μαρινάκης, θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και μια μέρα θα επιστρέψω στην ομάδα.'' Έτσι έγινε λίγα χρόνια αργότερα όταν ανέλαβε τη θέση του βοηθού προπονητή και στη συνέχεια αυτή του τεχνικού διευθυντή. Πλέον αναλαμβάνοντας χρέη προπονητή στην ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει μέσω του site www.olympiacos.org τους ''7'' χρυσούς κανόνες του ποδοσφαίρου, οι οποίοι είναι οι εξής:

1. Ταπεινότητα

2. Προσωπικότητα

3. Νοημοσύνη

4. Σκληρή δουλειά

5. Σεβασμός

6. Τεχνική

7. Εκπαίδευση