Ολυμπιακός: Το θαύμα της δεύτερης ενδεκάδας

Τα πολλά νέα πρόσωπα στο Μιλάνο, η δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό και το φοβερό πως δεν ευθύνονται οι αλλαγές για την ήττα στο Σαν Σίρο.

Ολυμπιακός: Το θαύμα της δεύτερης ενδεκάδας

Δεν ξέρουμε πόσοι έχουν καταλάβει τι έγινε με τη Μίλαν, αλλά αυτό που έχει κάνει ο Ολυμπιακός δεν το κάνουν ούτε τα θηρία της Ευρώπης. Αναφερόμαστε φυσικά στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει παραταχθεί με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αυτή η ενδεκάδα δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά μαζί. Ακόμα και στο Κύπελλο με τον Λεβαδειακό είχε αλλά πρόσωπα. Ο Μασούρας είχε παίξει δεξιά, ενώ ο Ανδρούτσος ήταν στα χαφ.

Συν τοις άλλοις σε αυτό το σχήμα από τους έντεκα οι εννιά είναι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι. Αν το σκεφτεί κανείς πρόκειται για ένα θαύμα γιατί στάθηκαν εξαιρετικά και η ήττα από τη Μίλαν δεν οφείλεται στα πολλά νέα πρόσωπα.

Ένα άλλο σημείο στο οποίο αξίζει να σταθούμε είναι πως ο Μαρτίνς την παραμονή του αγώνα μίλησε για νίκη επί της Μίλαν και όχι για ένα θετικό αποτέλεσμα απλά. Όλα αυτά τα είπε γνωρίζοντας φυσικά τι σχήμα θα παρατάξει και αυτό δείχνει ότι τους πίστευε. Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός αδίκησε τον εαυτό του με αυτή την ήττα.