Το μεγάλο όπλο του φετινού Ολυμπιακού

Που κρύβεται η δύναμη της ομάδας του Πειραιά που μπορεί και πρέπει να κάνει τη διαφορά στα μεγάλα ματς.

Το μεγάλο όπλο του φετινού Ολυμπιακού

Η μεγάλη «πληγή» του περσινού Ολυμπιακού ήταν οι χαφ του και εκεί επιχείρησε το καλοκαίρι η διοίκηση να ενισχύσει και να θωρακίσει την ομάδα. Αποδεικνύεται ότι όντως εκεί είναι η δύναμη του Ολυμπιακού. Διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν και καλά τη δουλειά τους, αλλά και να το κάτι παραπάνω.

Με τη Μίλαν οι Πειραιώτες έκαναν καλό ματς και αυτό οφείλεται στη λειτουργία όλης της ομάδας. Οι κεντρικοί χαφ, όμως ήταν αυτοί που έλεγξαν το ρυθμό, περιόρισαν τη Μίλαν και έφτιαξαν φάσεις και στην επίθεση. Το κατάφεραν αυτό με τον πλέον απλό τρόπο και αυτός είναι η ποιότητα τους.

Γκιγιερμε, Τουρέ και Νάτχο και την μπάλα κράτησαν και το παιχνίδι μοίρασαν σωστά. Αυτή η τριάδα πρέπει να είναι η πιο ποιοτική που είχε ποτέ ο Ολυμπιακός. Το θέμα με όλους αυτούς είναι η διάρκεια μέσα στο ματς. Στην αναμέτρηση με τη Μίλαν Τουρέ και Νάτχο έμειναν από δυνάμεις και ειδικά ο πρώτος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του χαφ που θα ζήλευε κάθε ομάδα, όμως πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτό το όπλο. Προσθέστε και τους Καμαρά, Φορτούνη, Μπουχαλάκη για να αντιληφθείτε ότι η μεσαία γραμμή των Πειραιωτών είναι γεμάτη ποιότητα και προσωπικότητα.

Είναι κρίμα ο Ολυμπιακός με αυτούς τους χαφ να μην παίρνει αυτό που αξίζει. Στο μεταξύ απ’ όλους τους μέσους που έχει δεν έχουν σκοράρει μόνο οι Γκιγιέρμε, Τουρέ, οι οποίοι όμως έχουν παίξει με Λεβαδειακό και Μίλαν.