Γι' αυτό είχε χάσει τη θέση του ο Σισέ

Ο λόγος που ο Σενεγαλέζος είχε μείνει πίσω στην ιεραρχία των στόπερ και τα λάθη του στο ματς με τη Μίλαν.

Γι' αυτό είχε χάσει τη θέση του ο Σισέ

Ο Σισέ δεν θυμίζει σε τίποτα τον περσινό Σισέ που ξεχώριζε στην άμυνα του Ολυμπιακού και σε μία σεζόν προβληματική για την ομάδα. Ο Σενεγαλέζος στόπερ στο ματς με τη Μίλαν έχει μπει σε γενικές γραμμές καλά στο παιχνίδι. Έχει πάει καλά πάνω στους αντιπάλους του όποτε χρειάστηκε, αλλά είχε κάποια άτσαλα διωξίματα. Έστω και έτσι όμως έδιωχνε όταν η Μίλαν επιχείρησε να πιέσει στο πρώτο τέταρτο.
Από ένα σημείο και μετά όμως, έχασε τη συγκέντρωση του.

Στο γκολ του Κουτρόνε που γίνεται το 1-1 ο Σενεγαλέζος έχει κάνει αρκετά λάθη. Βασικό είναι ότι χάνει τον αντίπαλο του και εκείνος εκτελεί ανενόχλητος τον Ζοσέ Σα. Το άλλο είναι πως στην ίδια φάση όλη η άμυνα τραβιέται για να βγάλει οφσάιντ τον Κουτρόνε.

Ο Σισέ όχι μόνο δεν τραβιέται, αλλά κυνηγάει τον αντίπαλο του. Είναι δείγμα ότι έχει χάσει τη συγκέντρωση του ο Σενεγαλέζος. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε υποχωρήσει στην ιεραρχία των αμυντικών.

Ο Μαρτίνς, όμως, δεν είναι άδικος και όταν έκανε το καλό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό του έδωσε χώρο στην ομάδα, αλλά ο Σισέ σε ένα σημαντικό ματς για έναν άγνωστο λόγο έπαθε μπλακ άουτ με αποτέλεσμα να το πληρώσει και η ομάδα.