Έκανε το νταμπλ η «Σωτηρία»

Στον τελικό του Κυπέλλου η ποδοσφαιρική ομάδα του νοσοκομείου «Σωτηρία» νίκησε την αντίστοιχη του Ιατρικού Κέντρου με 3-1 και έκανε το νταμπλ

Έκανε το νταμπλ η «Σωτηρία»

Στον τελικό του Κυπέλλου η ποδοσφαιρική ομάδα του νοσοκομείου «Σωτηρία» νίκησε την αντίστοιχη του Ιατρικού Κέντρου με 3-1 και έκανε το νταμπλ για το 2023, καθώς νωρίτερα είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα. Οι ηττημένοι αιφνιδίασαν την αντίπαλό τους και άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Κυριαζή, αλλά στο 30’ ο Κίτσος ισοφάρισε σε 1-1. Το 2-1 για την «Σωτηρία» πέτυχε στο 41’ ο Ζακυνθινός και ο ίδιος παίκτης στο 70’ διαμόρφωσε μέσα σε πανηγυρισμούς το τελικό 3-1.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές πέταξαν τις άσπρες μπλούζες, φόρεσαν ποδοσφαιρικές στολές και έδειξαν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον τελικό που πραγματικά ήταν μια γιορτή.

Ο αρχηγός και πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Πουρίκης, τόνισε τα παρακάτω: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες που έδωσαν το παρών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Πνευμονολογική εταιρεία που και φέτος ήταν δίπλα μας ηθικά και οικονομικά, Καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη στους αγωνιστικούς χώρους».