Καλό το χειροκρότημα, καλύτερη όμως η νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 από τον ΠΑΟΚ, άρεσε και χειροκροτήθηκε , ηττήθηκε στο Μιλάνο 3-1  από τη Μίλαν, άρεσε και χειροκροτήθηκε, αλλά ήρθε η ώρα για νίκες , αρχής γενομένης την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ,  για να μη γίνουν όλα τα παραπάνω  κακή συνήθεια.

Καλό το χειροκρότημα, καλύτερη όμως η νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

«Διπλό μες στο Μιλάνο» φώναξε ο κόσμος μετά το χαμένο ματς με τον ΠΑΟΚ και πιστεύουμε ότι έγινε από κεκτημένη συνήθεια, αφού το σύνθημα της εφετινής χρονιάς στον Ολυμπιακό είναι αυτό που ακούσθηκε στο Σαν Σίρο «Θρύλε γερά πρωτάθλημα ξανά»

Όταν μάθαμε την ενδεκάδα του Μιλάνου, στο μυαλό μας ήρθαν άσχημα σενάρια, αφού όλοι οι βασικοί ήταν ή στον πάγκο ή στον Πειραιά και στο τερέν βρέθηκαν αυτοί που έπαιξαν στον αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Κι όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε στην Ιταλία ότι έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες, απλά αυτοί που αγωνίσθηκαν είχαν δυνάμεις για 70 λεπτά, γιατί δεν έκαναν προετοιμασία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν βοήθησε και η αλλαγή του Ποντένσε που όχι μόνο δεν έδωσε ώθηση στην ομάδα, αλλά έκανε και ανόητο λάθος, έδωσε τη μπάλα στη Μίλαν για να φτάσει στο 2-1, ενώ χάλασε και δύο αντεπιθέσεις. Στους αρνητικούς πρωταγωνιστές και ο Σισέ, που για μια ακόμη φορά έκανε φοβερό παιχνίδι για 70 λεπτά, με τρεις όμως …ανορθογραφίες μουτζούρωσε την εικόνα του και έδειξε ότι η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα που τον χαρακτηρίζει δεν του επιτρέπουν να μπει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και βλέπει από τον πάγκο ή την εξέδρα τον Μεριά και τον Βούκοβιτς. Κι αν βέβαια δεν είχε αυτά τα κουσούρια θα έπαιζε στην Μπαρτσελόνα.

Τέλος πάντων πάμε παραπέρα και στο ματς με την ΑΕΚ, που έχασε κι αυτή και χειροκροτήθηκε, γι αυτό το ματς της Κυριακής είναι ο θάνατος σου η ζωή μου για τις δυο ομάδες. Και σε αυτό έχει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός γιατί όλοι οι βασικοί του, πλην των Ποντένσε, Φορτούνη, Μεριά έπαιξαν ελάχιστα και δεν επιβαρύνθηκαν σωματικά.

Και φυσικά ο Μαρτίνς μπορεί να κάνει και μια-δυο προσθαφαιρέσεις, καθώς ο Γκιγιέρμε βάζει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, ενώ και ο Τουρέ μπορεί να βοηθήσει για μικρό χρονικό διάστημα και αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού ή να βοηθήσει στη διατήρηση της νίκης. Για να χειροκροτηθούν παίκτες και προπονητές στο Ρέντη μετά από νίκη...