Ο Ντέμης Νικολαΐδης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για την ψυχική υγεία

Η παρουσία του Ντέμη Νικολαΐδη πρόσφερε πρόσθετο ενθουσιασμό στους συμμετέχοντες στο 3ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για την ψυχική υγεία. 

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για την ψυχική υγεία

Ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία, όμως οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό όσων τις παρακολούθησαν.

Η διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, των αγώνων κατάταξης και του μικρού τελικού, ελάχιστη σημασία είχαν μπροστά στη χαρά των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας και των συνοδών τους που συμμετείχαν στη δράση, την οποία υλοποιεί και φέτος η ΕΠΟ με την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ».

Τα ευτυχισμένα πρόσωπα, τα χαμόγελα και η συγκίνηση πολλαπλασιάστηκαν όταν την εμφάνιση του στο γήπεδο έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος άσος και legend της Εθνικής, συνομίλησε με τους πάντες, φωτογραφήθηκε μαζί τους, υπέγραψε αυτόγραφα, έκανε την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα και έδωσε μεγάλη χαρά σε όσους τον συνάντησαν. Μαζί του, οι δημοσιογράφοι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Στέφανος Αβραμίδης και Αποστόλης Λάμπος, που μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη, είχαν μετάσχει πρόσφατα και στην ημερίδα με θέμα «Ποδόσφαιρο και Ψυχική Υγεία: Νιώθω, Αποδέχομαι, Δρω», που επίσης είχε διοργανώσει η ΕΠΟ σε συνεργασία με την «ΕΔΡΑ».

Με δεδομένη την τεράστια επιτυχία της δράσης αλλά και την απήχηση που σταθερά έχει στις καρδιές των συμμετεχόντων, άπαντες στο τέλος έδιναν ραντεβού για του χρόνου.

Για την ιστορία, πρωταθλήτρια ομάδα του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία αναδείχτηκε η ΠΕΨΑΕΕ (Κέντρο Ημέρας – Αθήνα) - ΚΔΗΦΑμεΑ Ηλιαχτίδα, που νίκησε στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια) την ΘΕΨΥΠΑ (Λάρισα). Την 3η θέση πήρε η ΕΠΑΨΥ Ξενώνας Χαλκίδα – Οικοτροφείο Χαλκίδα – Οικοτροφείο Ερέτρια.

Βραβείο «Πολύχρωμη Εξέδρα» (απονέμεται στην πιο δυναμική κερκίδα) πήρε η ΑΜΑΛΘΕΙΑ (Τρίπολη).