Κούγιας: «Να γίνουμε όλοι μία γροθιά»

Ο Αλέξης Κούγιας με νεότερες δηλώσεις του επισήμανε πως όλοι πρέπει να γίνουν μία γροθιά για το καλό του Ηρακλή.

Κούγιας: «Να γίνουμε όλοι μία γροθιά»

Με δηλώσεις του στον Libero FM 107,4 ο Αλέξης Κούγιας επανήλθε στην ενασχόληση του με τον Ηρακλή. Τόνισε μάλιστα πως είναι σημαντικό όλοι να γίνουν μία γροθιά για το καλό του Ηρακλή.

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας μίλησε:

Για το ενδιαφέρον για τη Δόξα Δράμας: «Με πήραν τηλέφωνο ενώ ήμουν στον δρόμο και στα τούνελ και μου είπαν να πάω να μιλήσουμε. Τιμώ το ενδιαφέρον τους, αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο να γίνεται κάτι, λόγω της απόστασης. Τους ευχαριστώ».

Για την απόφαση Μάρα: «Είναι μια προκλητική απόφαση και δεν περίμενα να την εκδώσει ο συγκεκριμένος δικαστής, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Απ’ τη μια μεριά μου ήλθε μια απελπισία, απ’ την άλλη όμως ένιωσα όπως νιώθουν οι οπαδοί του Ηρακλέους, όταν για τις ίδιες περιπτώσεις οι άλλες ομάδες δεν τιμωρούνται. Δεν μπορώ να καταλάβω πως απ’ την ΠΑΕ του Ρέμου και τόσες που έγιναν μετά, να διεκδικούνται από τον ΠΟ Τρίγλιας και τον κ. Ευγενίου. Μάλιστα ο κ. Παναγόπουλος είπε εκεί πως δε μετέχει «σε στημένες δίκες» και δεν μπορώ να καταλάβω. Κάνω δεύτερες σκέψεις μετά απ’ αυτό, αν και εκτιμώ τον κ. δικαστή».

Για την ανακοίνωση που έκανε: «Ήμουν πολύ στεναχωρημένος και το πρωί έβγαλα μια ανακοίνωση. Μόνη περίπτωση να γίνει κάτι είναι να γίνουμε όλοι μια γροθιά στον Ηρακλή. Δε θέλω να κυνηγάω ανεμόμυλους. Θα κάνω μια συνάντηση με τον κ. Ευγενίου αύριο, έχω μια πολύ σοβαρή ανάκριση στη Θεσσαλονίκη. Δίνω μια υπόσχεση: αν απ’ αυτούς τους ανθρώπους που μετά από 13 χρόνια θυμήθηκαν το χρέος, βάζω και τον συνάδελφο μέσα, υπάρχει μια λογική επεξεργασία και ένα «κούρεμα» γενναίο της απόφασης, γιατί έμαθα ότι ο παίκτης αυτός δεν έπαιζε και πολύ, στην ΠΑΕ του Ρέμου, που κατέρρευσε τότε, αν υπάρχει μια δυνατότητα βιώσιμης λύσης, γιατί τα χρήματα αυτά είναι πάρα πολλά για τον ΠΟ Τρίγλια, κι αυτό να ισχύσει και για τους άλλους παίκτες, κι αν είναι έτοιμος ο Στράτος να παλέψει μαζί μας, σας δίνω το λόγο μου ότι εγώ θα μπω μπροστά για να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Ηρακλή και να φέρουμε τον Σύλλογο εκεί που πρέπει».