Τουρέ: «Δεν ήρθα στον Ολυμπιακό για διακοπές» (vid)

Ο Γιάγια Τουρέ έκανε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό για την φετινή σεζόν κόντρα στον Λεβαδειακό και στις δηλώσεις του επεσήμανε πως δεν επέστρεψε στην Ελλάδα για να κάνει διακοπές. 

Τουρέ: «Δεν ήρθα στον Ολυμπιακό για διακοπές» (vid)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Ιβοριανός χαφ, Γιάγια Τουρέ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του για την φετινή σεζόν, σχολίασε τα εξής στην κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δεν ήταν ένα κακό ματς. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από 2 μήνες και νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σε μία ομάδα που παίζει λίγο πίσω. Είναι πολύ καλό που κερδίσαμε σήμερα γιατί το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Έχουμε σε τρεις μέρες άλλο ματς και πρέπει να προετοιμαστούμε.

Η μέρα αυτή είναι σημαντική για μένα. Δεν ήρθα για διακοπές εδώ. Ήρθα για να κερδίζω και να να επιστρέψω στον Ολυμπιακό ότι μου έχει δώσει. Είναι το μέρος που ξεκίνησα και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα ο πρωταθλητής αλλά πέρυσι τερματίσαμε τρίτοι. Νομίζω ότι εγώ είμαι το μεγάλο παράδειγμα στην ομάδα γιατί έχουμε μία ομάδα πολύ νέα με πολύ ταλέντο.

Οι παίκτες πρέπει να εμπιστευτούν τους εαυτούς τους αν και δεν έχουμε βρει ακόμα τους αυτοματισμούς διότι έχουμε αλλάξει πολλούς παίκτες. Νομίζω όμως ότι μετά από μερικά παιχνίδια και μετά από λίγο καιρό η ομάδα θα είναι έτοιμη γιατί έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και μία πολύ καλή ομάδα με νέους παίκτες. Παίκτες που προσπαθούν να παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο και ας μην είναι τόσο εύκολο και τώρα το μόνο που μένει είναι να ξανακερδίσουμε το τρόπαιο (σ.σ. του πρωταθλητή)».