Παλληνιακός: «Ήρθαμε για να μείνουμε» -vid

Αφιέρωμα του «Φωτός» στο φύλλο της Πέμπτης στον Παλληνιακό,  που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική.

 

Παλληνιακός: «Ήρθαμε για να μείνουμε» -vid

Στη σέντρα το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το «Φως» βρέθηκε στο γήπεδο «Γεώργιος Δέδες» για να μάθει τα μυστικά του πρωτάρη στην κατηγορία Παλληνιακού. Ο ενθουσιασμός στον σύλλογο είναι μεγάλος καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θα συμμετάσχει σε Εθνική κατηγορία.

Μιλήσαμε με τον πρόεδρος της ομάδας, Γιώργο Ζάβρα, τον προπονητή Βαγγέλη Χαντέ τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Κυριόπουλου και Γιάννη Κολοτούρο. Όλοι συμφώνησαν πως άγχος υπάρχει, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει τον Παλληνιακό να παλέψει στα ίσια για την παραμονή του.

«Το αντιποδόσφαιρο δεν είναι στη φιλοσοφία μου», επισημαίνει ο τεχνικός του συλλόγου, την ίδια ώρα που ο πρόεδρος ξεκαθαρίζει πως η ομάδα θα αντεπεξέλθει των οικονομικών δυσκολιών της κατηγορίας.

Όσο για τους δύο παίκτες που μας μίλησαν; «Να μας αγκαλιάσει ο κόσμος», ήταν το μήνυμα και η ευχή του Γιάννη Κολοτούρου, «υπάρχει άγχος, αλλά θα παίξουμε στα ίσια» η υπόσχεση του Γιώργου Κυριόπουλου.