Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1: «Τριάρα» και πρόκριση στο Final 4 του πρωταθλήματος Super League Κ17

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε στο Final 4 του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1: «Τριάρα» και πρόκριση στο Final 4 του πρωταθλήματος Super League Κ17

Πανηγυρική πρόκριση για τον Ολυμπιακό στο Final 4 του πρωταθλήματος Super League Κ17. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν 3-1 τον Παναθηναϊκό για την 15η αγωνιστική της 2ης φάσης των ομίλων και έτσι κλείδωσαν και μαθηματικά την παρουσία τους στην τελική τετράδα, τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των ομίλων. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι αήττητη στη δεύτερη φάση, μετρώντας 14 νίκες και μία ισοπαλία.

Στο 19’ ο Πνευμονίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Λίγδας έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αποστολάκη. Στο 21ο λεπτό ο Λιατσικούρας έκανε εκπληκτική κάθετη στον Κωστούλα και εκείνος με όμορφο τελείωμα, άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Παναθηναϊκός, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, καθώς το σουτ του Μαρκεζίνη, κόντραρε στο πόδι του Δάμα και κατέληξε στα δίχτυα (1-1).

Στο 71’ ο Σούφκα υποδέχθηκε την μπάλα στην περιοχή, έκανε γύρισμα για τον Κωστούλα με τον τελευταίο να νικάει τον Αποστολάκη για το 2-1.

Το τελικό 3-1 για τον Ολυμπιακό, ήρθε δύο λεπτά μετά (73′), με τον Κωστούλα να ανατρέπεται από τον Μακρυπίδη μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουζακίτης, ο οποίος με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Κουρακλής, Κουτσόπουλος, Αλαφάκης, Δάμα, Παναγάκος, Φίλης (46′ Τουφάκης), Πνευμόνιδης (72′ Δαρβίρας), Λιατσικούρας, Κωστούλας (74′ Κτένας), Μουζακίτης (74′ Πλιώνης), Λίγδας (46′ Σούφκα).

Παναθηναϊκός (Α. Παπαβασιλείου): Αποστολάκης, Μακρυπίδης, Μακρυγιάννης, Καλοσκάμης, Βενάκης, Πόθας (54′ Μπεβάρδος), Γεωργουλάκης, Μαρκεζίνης (80′ Τσατάλι), Τσέλιος (72′ Σώκος), Μπρέγκου (80′ Σιάκκας), Ρομάνο (80′ Αποστόλου).