Εθνικός Πειραιά - Αίας Σαλαμίνας 2-0: Κυπελλούχος Πειραιά για 3η φορά!

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Εθνικός επικράτησε 2-0 του Αίαντα Σαλαμίνας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και κατέκτησε για 3η φορά στην ιστορία του το Κύπελλο Πειραιά. 

Εθνικός Πειραιά - Αίας Σαλαμίνας 2-0: Κυπελλούχος Πειραιά για 3η φορά!

Κυπελλούχος Πειραιά ξανά ο Εθνικός! Οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ επικράτησαν 2-0 του Αίαντα Σαλαμίνας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έφτασαν τις τρεις κατακτήσεις του θεσμού.

Έζησαν την εμπειρία οι αθλητές του Αίαντα, ομάδα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣΠ, που πάλεψαν είχαν τις στιγμές τους αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους νικητές. Συγκεκριμένα, στο 45' ο Μακρυγιάννης έκανε το 1-0 και ο Αντωνίου με ωραία κεφαλιά κλείδωσε το τρίποντο για τους Πειραιώτες.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Εθνικός Πειραιά - Αίας Σαλαμίνας

Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Διαιτητής: Αλατσάκης

Σκόρερ: 45' Μακρυγιάννης, 80' Αντωνίου

Κάρτες: Μακρυγιάννης, Δώδας, Αντωνίου - Φιαμένγκος

ΕΘΝΙΚΟΣ(Βαγγέλης Χαντές): Πίνης, Πλουμάτος (81' Ζαμάνης), Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Παπαγεωργίου, Μαλάι, Διάκος (62' Αντωνίου), Δρόσης (72' Μπερνιδάκης), Μακρυγιάννης, Σάμιος (62' Δώδας), Κώστας (62' Παπαγγελής)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ(Τάσος Ανδριώτης): Σαββάκης, Λάσκα (46' Ζοτάϊ), Λιάτος(81' Ράμφος), Φιαμέγκος, Γεωργίου, Κοκλιώτης, Αποστολίδης, Μπιλίμπασι (81' Λαζάκης), ΤΖαβάρας, Ατματσίδης, Χατζής.