Εθνικός Πειραιά - Αίας Σαλαμίνας: Το μήνυμα της Ένωσης για τον τελικό

Το μήνυμα της ΕΠΣ Πειραιά για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης (22/3, 17.00). 

Εθνικός Πειραιά - Αίας Σαλαμίνας: Το μήνυμα της Ένωσης για τον τελικό

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί ο 50ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά την Τετάρτη (22/3, 17.00) ανάμεσα στον Εθνικό και τον Αίαντα Σαλαμίνας. Η Ένωση με ανακοίνωση της εύχεται καλή επιτυχία στους δύο μονομάχους και παράλληλα παρακαλεί τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες του φαληρικού σταδίου να τηρήσει αυστηρά τους κανόνες ασφαλείας.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 22 Mαρτίου 2023 διεξάγεται ο Τελικός αγώνας του Κυπέλλου Πειραιά, ενός πολύ σημαντικού θεσμού για το Πειραϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Φέτος διοργανώνουμε τον 50Ο ΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-2023 ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες μας «ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. – Α.Σ. ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» στο καλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο της χώρας, το στολίδι του Πειραιά το στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ», δίνοντας την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, αλλά και όσους από εμάς βρεθούν στο γήπεδο να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, έναν αγώνα πραγματικά γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συγχαίρει τα δύο σωματεία ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. & Α.Σ. ΑΙΑΣ ΣΑΛΆΜΙΝΑΣ για την σημαντική τους επιτυχία να βρεθούν επάξια στον φετινό Τελικό, την μεγάλη γιορτή του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. , πρωταγωνιστεί στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, διεκδικώντας την άνοδο στην Super league 2 ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η 5η συμμετοχή σε Τελικούς Κυπέλλου έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο άλλες δύο φορές( τις περιόδους 2013-2014 & 2018-2019)

Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, πρωταγωνιστεί στον 2ο όμιλο της Α΄ Κατηγορίας ενώ θα συμμετάσχει για 4η φορά σε Τελικό, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο τις περιόδους 1990-1991 & 2006-2007.

Ευελπιστούμε ότι θα διεξαχθεί ένας εξαιρετικός αγώνας - διαφήμιση του ποδοσφαίρου από δύο ποιοτικές ομάδες σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον που θα ικανοποιήσει τους φίλους των δύο ομάδων και γενικότερα το φίλαθλο κοινό που θα τιμήσει με την παρουσία του, τον φετινό Τελικό.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά για ακόμη μια φορά την κορυφαία ομάδα της χώρας τον Πρωταθλητή μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τον μεγαλομέτοχο & πρόεδρο κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, καθώς επίσης την «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» τον Πρόεδρο& Διευθύνων Σύμβουλο κ. ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» για 11 η χρονιά και την φιλοξενία της κορυφαίας γιορτής του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου φιλοδοξώντας να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα το επίπεδο των διοργανώσεων της Ένωσης μας.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους στο τέλος να χειροκροτήσουν νικητές και ηττημένους επικροτώντας την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών που θα αγωνισθούν.

Παρακαλούμε θερμά όλο τον κόσμο που θα βρεθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» να τηρήσει τους κανόνες ασφαλείας του σταδίου και να προστατεύσει τις εγκαταστάσεις ώστε να μην συμβεί η παραμικρή ζημιά».