Κύπελλο ΕΠΣΠ: Ισχυρά αστυνομικά μέτρα για τον τελικό - Οι οδηγίες της Ένωσης

Αυστηροί έλεγχοι έξω από τις θύρες του «Γ. Καραϊσκάκης» και αναλυτικές οδηγίες της Ένωσης προς τους φίλους του Εθνικού και του Αίαντα για τον τελικό του Κυπέλλου (22/3, 17.00). 

Κύπελλο ΕΠΣΠ: Ισχυρά αστυνομικά μέτρα για τον τελικό - Οι οδηγίες της Ένωσης

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινούνται άπαντες στον Πειραιά. Η μεγάλη γιορτή του πειραϊκού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Τετάρτη (22/3, 17.00) με τους Εθνικό Πειραιά και Αίαντα Σαλαμίνας να διεκδικούν το τρόπαιο.

Η Ένωση καθημερινά ενημερώνει τα σωματεία και το φίλαθλο κοινό που θα βρεθεί στο Φάληρο για να παρακολουθήσει από κοντά τη σπουδαία αναμέτρηση. Μάλιστα, με πρόσφατο δελτίο Τύπου δίνει αναλυτικές οδηγίες στον κόσμο και ξεκαθαρίζει πως θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων, ενώ απαγορεύεται η μεταφορά εντός του σταδίου αλλά και η ρίψη καπνογόνων, βεγγαλικών, κροτίδων.

Απαγορεύεται η χρήση οινοπνευματωδών ποτών και η ανάρτηση πανό/πλακάτ με υβριστικό, ρατσιστικό, αντεθνικό περιεχόμενο.

Αναλυτικά όσα τονίζει η ΕΠΣΠ:

«Οι φίλαθλοι του Εθνικού θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 24-25( πλευρά ηλεκτρικού), οι φίλαθλοι του Αίαντα Σαλαμίνας στις Θύρες 9-10 (πλευρά «Ελαΐς») και οι ουδέτεροι φίλαθλοι στις Θύρες 33-34-35 (δίπλα στην είσοδο των VIP).

Στη Θύρα VIP θα φιλοξενηθούν οι επίσημοι, οι διοικήσεις των φιναλίστ , οι δημοσιογράφοι, ΜΜΕ που θα καλύψουν τον τελικό.

Την ημέρα του τελικού θα λειτουργήσουν τα εξής εκδοτήρια:

α) έναντι της Θύρας 25 (πλευρά ΗΣΑΠ) για τις θύρες 24-25 (φίλαθλοι Εθνικού)

β) έναντι της Θύρας 17 (μνημείο θύρας 7) για τις Θύρες 9-10 (φίλαθλοι Αίαντα Σαλαμίνας).

γ) εκδοτήριο δίπλα στην είσοδο των VIP (ουδέτεροι φίλαθλοι)

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν της 15.15».