Παπαρούνης: Όμιλος με ιστορικές ομάδες…

Ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου, Νίκος Παπαρούνης, χαρακτήρισε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τον δεύτερο όμιλο της Α’ κατηγορίας στον οποίο κληρώθηκε η ομάδα του και πρόσθεσε πως υπάρχουν αρκετά σωματεία με … βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία.

Παπαρούνης: Όμιλος με ιστορικές ομάδες…

Χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς των «κυανέρυθρων» επεσήμανε τα εξής:

«Ο δεύτερος όμιλος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και διαθέτει πολλές ομάδες ισοδύναμες, με παράδοση στο χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Μιλάω για τον Φωστήρα, τον ΠΑΟ Ρουφ, τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων, τον Χολαργό και τον Πανερυθραϊκό. Στο συγκεκριμένο γκρουπ υπάρχουν και παραδοσιακά ισχυρές ομάδες όπως ο Ήφαιστος Περιστερίου, ο ΑΟ Περιστερίου και τα Σούρμενα. Στόχος του Χαϊδαρίου είναι να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αθηνών, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστηθούν οι φίλαθλοί μας το θέαμα που θα προσφέρει ο σύλλογος.

Σίγουρα το νέο πρωτάθλημα θα είναι υψηλού επιπέδου και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος της σεζόν. Εμείς πρέπει να διατηρήσουμε τον αγωνιστικό ρυθμό και να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, το Χαϊδάρι την Κυριακή έχει προγραμματίσει φιλικό αγώνα με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Το ματς θα γίνει στο Φάληρο θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και ο Παπαρούνης θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα και συστήματα, προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.