Ο ΠΑΣ θα τιμήσει τη μνήμη του Αστόρι

Σε μία συμβολική κίνηση αποφάσισε να προχωρήσει η διοίκηση του ΠΑΣ τιμώντας την μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη 

 Ο ΠΑΣ θα τιμήσει τη μνήμη του Αστόρι

Σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά στην κατηγορία των Κ-20 θα συμμετάσχει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για το Viareggio Cup, μία διοργάνωση που φιλοξενεί κάθε χρόνο μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Μία από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οι μικροί του ΠΑΣ είναι η Φιορεντίνα η οποία τις τελευταίες μέρες θρηνεί για τον άδικο χαμό του αρχηγού της Αστόρι. Με την ευκαιρία της αναμέτρησης, οι ιθύνοντες της γιαννιώτικης ομάδας θα προσφέρουν μία φανέλα του ΠΑΣ με το νούμερο 13 τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη.

Η σχετική ανακοίνωση:

Στο Viareggio Cup και φέτος το τμήμα υποδομών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει σε λίγο στα πλαίσια του κυπέλλου την ομάδα της Φιορεντίνα. Με έντονο αίσθημα συγκίνησης και για τα τελευταία γεγονότα που σημάδεψαν την ομάδα της Φιορεντίνα μετά το χαμό του αρχηγού της ομάδας, σε ένδειξη σεβασμού η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα παραδώσει στην ομάδα μία τιμητική φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με το νούμερο 13 και το όνομα του Νταβίντε Αστόρι.

Η αποστολή για τον αγώνα με την Fiorentina του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι: ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΑΛΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΖΩΓΚΟΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΤΑΤΣΗΣ, KAΧA, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΠΗΛΙΟΣ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ, ΝΤΟΛΟΒΑΤΣ.