Πάφος - Παναθηναϊκός 2-2: Ηταν… διπρόσωπος! (highlights)

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στο πρώτο μέρος, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 τα… δεύτερα της Πάφου σε φιλικό αγώνα. Πολύ καλοί οι Βέρμπιτς, Κρυπαράκος, απογοήτευσαν Σαβιέρ και Σάρλια

Πάφος - Παναθηναϊκός 2-2: Ηταν… διπρόσωπος! (highlights)

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Πάφο σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Κύπρο στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας που διεξάγει.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε δύο πρόσωπα απέναντι ουσιαστικά στους αναπληρωματικούς της Πάφου. Οι βασικοί της αγωνίστηκαν χθες (3/12) στο πρωτάθλημα (που δεν έχει διακοπεί) εναντίον του Ολυμπιακού Λευκωσίας (1-1 εντός έδρας).

Στο πρώτο μέρος οι «πράσινοι» ήταν πολύ κακοί με παίκτες σχεδόν αδιάφορους, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν πρόσωπα και διάθεση με συνέπεια να κρατήσουν την ισοπαλία.

12' Παραλίγο αυτογκόλ για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Παλάσιος σε προσπάθειά του να διώξει μπαλιά προς τον Σπόραρ έστειλε την μπάλα δίπλα από τα καρέ της ομάδας του.

13' «Βολίδα» του Χουάνκαρ, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Νέο σουτ του Βαγιαννίδη, κόρνερ.

39’ Ο Βαλακάρι πήρε την μπάλα από τον Χέσταντ και εξαπέλυσε έναν κεραυνό με το αριστερό στην αριστερή γωνία του Λοντίγκιν που δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

45’ Δέκα μέτρα εκτός περιοχής ο Βαλακάρι πάσαρε στον Μπετανκόρ κι εκείνος σκόραρε με «πίβοτ» μπροστά στον Σάρλια για το 2-0


Κώτσιρας, Φακούντο Σάντσες και Τσοκάι μπήκαν για τον Παναθηναϊκό αντί των Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Συμεωνίδη στο ημίχρονο και στο 63’ τέσσερις ακόμη αλλαγές.

Μπρινιόλι, Καμπετσής, Βέρμπιτς, Σιδεράς και Κυριόπουλος περνούν στο γήπεδο. Εκτός πέρασαν Μπερνάρ, Πούγγουρας, Πέρεθ και Σπόραρ.

64' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Βέρμπιτς να κάνει την κεφαλιά εξ επαφής και να στέλνει την μπάλα άουτ.

76’ Ο Βέρμπιτς ανατράπηκε από τον Γεωργίου, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και μείωσε σε 2-1 για τον Παναθηναϊκό.

79’ Ο Κρυπαράκος με ωραίο πλασέ από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.

83' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Καμπετσή να πατά περιοχή όμως το συρτό σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΦΟΣ (Χένινγκ Μπεργκ): Ολαθάμπαλ, Δημητρίου, Μ. Παλάσιος, Μιχαήλ, Χαραμπάτζε, Πελάγιο, Ταβάρες, Χότσκο, Μπετανκόρ, Χέσταντ, Βαλακάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν για την κυπριακή ομάδα οι: Ολαθάμπαλ, Μπουνχ, Κωνσταντίνου, Χρ. Γεωργίου, Ν. Γεωργίου, Νταλ’ Ίνγκα, Εύζωνα, Λίχες, Παπαστυλιανού, Κοέλιο, Ζοάο Πέδρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (63’ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (46’ Κώτσιρας), Σάρλια (52’ Μάγκνουσον), Πούγγουρας (63’ Σιδεράς), Χουάνκαρ (46’ Σάντσες), Ρουμπέν, Συμεωνίδης (46’ Τσόκαϊ), Σ. Παλάσιος (76’ Κρυπαράκος), Σαβιέρ (63’ Βέρμπιτς), Μπερνάρ (63’ Κυριόπουλος), Σπόραρ (63’ Καμπετσής).