K-17: Ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Ολυμπιακό και πέρασε play off

Στον τελικό του Αγρινίου η ομάδα Κ-17 του ΠΑΟΚ νίκησε στην παράταση 2-1 την αντίστοιχη του Ολυμπιακού που έπαιξε με δέκα από το 70'. 

K-17: Ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Ολυμπιακό και πέρασε play off

Για το πρωτάθλημα Κ-17 της Superleague η ομάδα του ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό στο μπαράζ του Αγρινίου πετυχαίνοντας την απευθείας συμμετοχή της στα play off.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και είχε ευκαιρίες, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί με δοκάρι του Σνάουτσνερ. Οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα στο 51' με τον Δαρβίρα και είχαν τον έλεγχο, αλλά στο 70' αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Κουρακλής που ανέτρεψε αντίπαλο εκτός περιοχής.

Οι Θεσσαλονικείς αξιοποίησαν την αριθμητική υπεροχή τους, ισοφάρισαν στο 86' με τον Χατσίδη και πήραν τη νίκη στην παράταση (115') με τον Τσομπάνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πέντε από τις έξι αλλαγές των «ερυθρόλευκων» ήταν αναγκαστικές, κάτι που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο της ομάδας του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε τερματίσει πρώτος και αήττητος στη φάση των ομίλων, θα μπει σε νέο όμιλο όπου θα αντιμετωπίσει: ΑΕΚ, Απόλλωνα Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Ιωνικό, Λεβαδειακό, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο με στόχο μία θέση στο Final-4 του πρωταθλήματος. Εκεί όπου ήδη εξασφάλισε τη συμμετοχή του ο επίσης αήττητος στον όμιλο ΠΑΟΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κουρακλής, Κουτσόπουλος (88′ Παυλάκης), Αλαφάκης, Πλιώνης (71′ Σουλανιάκου), Δάμα (77′ Παναγάκος), Φίλης, Λίγδας (46′ Δαρβίρας), Λιατσικούρας (105′ Μανιός), Κωστούλας, Μουζακίτης, Πνευμονίδης (71′ Μακρής).

ΠΑΟΚ: Τσιντσόλης, Τσιότας (57′ Τσομπάνης), Πολυκράτης, Πανικίδης, Κοσίδης (98′ Καλιόγλου), Σνάουτσνερ, Κεσίδης, Παπαγεωργίου, Χατσίδης, Καραϊωάννου (72′ Καλαϊτσίδης), Πολιτάκης (106′ Βρύζας).