Ολυμπιακός: Φιλικό στη μνήμη του Μιχάλη Κρητικόπουλου

Τη μνήμη του Μιχάλη Κρητικόπουλου τιμούν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού σε φιλικό με τους παλαίμαχους του Εθνικού Αστέρα στο γήπεδο που έχει πάρει το όνομά του 

Ολυμπιακός: Φιλικό στη μνήμη του Μιχάλη Κρητικόπουλου

Δεν ξεχνά τον Μιχάλη Κρητικόπουλο ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και τιμά τη μνήμη του σε φιλικό αγώνα εναντίον των παλαιμάχων του Εθνικού Αστέρα.

Όπως ανακοινώθηκε:

«Αγώνα προς τιμήν του θρυλικού Μιχάλη Κρητικόπουλου, ο οποίος έγραψε ιστορία στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατακτώντας πρωταθλήματα, κύπελλα και νταμπλ, θα δώσει τη Δευτέρα (24/10, 17.00) στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής η ποδοσφαιρική ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, απέναντι στους Βετεράνους του Εθνικού Αστέρα.

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής έφυγε από κοντά μας φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα των Βετεράνων του Θρύλου, το 2002 στην Άνδρο, γεμίζοντας θλίψη το πανελλήνιο. Ο αγώνας θα γίνει με κάθε επισημότητα και ο δήμος Καισαριανής σε συνεργασία με τους Βετεράνους Ολυμπιακού και Εθνικού Αστέρα έχουν κινητοποιηθεί για το γεγονός.

Η αποστολή των Βετεράνων των «ερυθρόλευκων» θα αναχωρήσει στις 15.00 από το «Γ. Καραϊσκάκης» με το πούλμαν της ομάδας, το οποίο πάντα προσφέρει για τις μετακινήσεις τους η ΠΑΕ Ολυμπιακός».