ΠΣΑΠΠ σε ΕΠΟ: «Άμεση έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών»

Ο ΠΣΑΠΠ ζητάει την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών τονίζοντας πως δεν μπορεί να υπάρξει άλλη καθυστέρηση.

ΠΣΑΠΠ σε ΕΠΟ: «Άμεση έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών»

Ο ΠΣΑΠΠ έστειλε επιστολή στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με την οποία ζητάει την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και εξηγεί ότι δεν μπορεί να υπάρξει άλλη καθυστέρηση.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις συνθήκες που οδηγούν στην αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, θα θέλαμε να σταθούμε ιδιαιτέρως στα πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου γυναικών και να επισημάνουμε τις ιδιαιτερότητες που το περιβάλλουν.

Η οιαδήποτε απόφαση σας, η οποία έχει να κάνει με την αναστολή ή τη καθ’ οιονδήποτε τρόπο καθυστέρηση έναρξης των γυναικείων πρωταθλημάτων, δυστυχώς, επηρεάζει στην πραγματικότητα την ίδια την ύπαρξη του ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα αλλά και τις Εθνικές Ομάδες μας ομάδες καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους συνεχίζονται κανονικά.

Ειδικότερα, γνωρίζουμε όλοι πως τον Σεπτέμβρη αγωνίστηκαν σε επίσημες διοργανώσεις οι εθνικές ομάδες Κορασίδων και Γυναικών, ενώ τον Οκτώβρη αυτή των Νεανίδων.

Σε όλες τις παραπάνω επίσημες αναμετρήσεις, δυστυχώς, οι ποδοσφαιρίστριες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, κλήθηκαν να αγωνιστούν χωρίς να έχουν παίξει κανένα επίσημο παιχνίδι με τις ομάδες τους.

Όλα αυτά, δυστυχώς, έρχονται σε αντίθεση με την ραγδαία ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών που παρατηρούμε όλοι μας να συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμα.

Για τους παραπάνω λόγους, θα θέλαμε να εφιστήσουμε την προσοχή σας και να ζητήσουμε την άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου γυναικών.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας ώστε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση και αυτού του κατεπείγοντος ζητήματος».