Οι «ντρίμπλες» του Σελούκ καθυστερούν τη μεταγραφή Τουρέ στον Ολυμπιακό

Φαίνεται ότι προέκυψε ένα «κόλλημα» εξαιτίας του μάνατζερ του Ιβοριανού, αλλά στο εξωτερικό εκτιμούν ότι ο παίκτης θα ντυθεί τελικά στα κόκκινα εώς τη Δευτέρα (3/9).

Οι «ντρίμπλες» του Σελούκ καθυστερούν τη μεταγραφή Τουρέ στον Ολυμπιακό

Χαμός στην Αγγλία με τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος μπλέχτηκε σε διάφορα σενάρια για την Άρσεναλ, ενώ την ίδια στιγμή ο μάνατζέρ του μιλώντας σε ουκρανικά ΜΜΕ τόνισε ότι «ακόμη είμαστε σε διαπραγματεύσεις με ομάδες από Ελλάδα, Αγγλία και Ισπανία».

Τι ακριβώς συμβαίνει; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό, όντως έχει προκύψει ένα «κόλλημα» με τον Ιβοριανό χαφ, ο οποίος εμφανιζόταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Ένα «κόλλημα» πιθανότατα εξαιτίας του περιβόητου μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος πάντοτε κάτι εμφανίζει (είτε πρόταση από άλλη ομάδα, είτε ζητάει περισσότερα χρήματα), μόνο και μόνο για να αποσπάσει κάποια χιλιάδες ευρώ παραπάνω.

Στο εξωτερικό, πάντως, εκτιμάται ότι στο τέλος ο Τουρέ θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ό,τι είναι να γίνει πάντως, πρέπει να γίνει έως τη Δευτέρα (3/9) για να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.