Ούτε στο 70% ο Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει βάλει «γκολ» στην καρδιά του κόσμου του Ολυμπιακού με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, αλλά ακόμη θέλει δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που πρώτα απ’ όλα επιθυμεί ο ίδιος.

Ούτε στο 70% ο Ποντένσε!

Επτά μήνες αποχής… Τόσο ήταν το διάστημα που έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης ο Ντάνιελ Ποντένσε εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στα τέλη Ιανουαρίου. Ο Πορτογάλος εξτρέμ επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε επίσημο ματς στις 9 Αυγούστου, όπερ σημαίνει ότι πέρασε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα που αν ήταν άλλος στη θέση του θα εμφανιζόταν επηρεασμένος…

Κι όμως, ο Ποντένσε σε καμία περίπτωση δεν έδειξε να έχει επηρεαστεί εξαιτίας της μακράς απουσίας του από τα γήπεδα. Μπορεί ακόμη να μην είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας ή για την ακρίβεια, στον βαθμό που επιθυμεί πρώτα απ’ όλα ο ίδιος, όμως, έχει καταφέρει στα πρώτα τρία επίσημα ματς να αγαπηθεί από την εξέδρα.

Τι λέει το ρεπορτάζ από τον Ρέντη; Ότι ο Ποντένσε παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται ακόμη καλύτερος, καθώς ακόμη δεν βρίσκεται ούτε στο 70% της αγωνιστικής κατάστασης που θα ήθελε ο ίδιος.

Ακόμη και έτσι, όμως, δείχνει φοβερή ποιότητα με την μπάλα στα πόδια και αφήνει ακόμη περισσότερες υποσχέσεις για τη συνέχεια, όταν θα φτάσει η στιγμή που θα βρίσκεται στο 100%.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του με τον Ποντένσε, καθώς βλέπει ότι παρότι δεν είναι απολύτως έτοιμος, έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και το «πακέτο» για να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό.

Ήδη έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του στα δύο ματς με Λουκέρνη και με Μπέρνλι. Κι όλα αυτά ενώ δεν είναι ακόμη απολύτως έτοιμος!