Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής»!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη σε Κυπριακό ΜΜΕ και εξέφρασε την βεβαιότητα πως είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης αυτή την εποχή

Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής»!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στον εαυτό του, ακόμα και στην ηλικία των 36 ετών, δηλώνει πως είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή!

Ο άλλοτε εξτρέμ των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακού, συνεχίζει την καριέρα του επί κυπριακού εδάφους ανανεώνοντας με την Ανόρθωση και μιλώντας σε τοπικό Μέσο, ανέφερε μεταξύ άλλων:

Λάζαρε, τον Δεκέμβριο κλείνεις τα 36 σου χρόνια. Πόσο ποδοσφαιρικό καύσιμο έχεις ακόμα μέσα σου; «Εντάξει, αυτό εξαρτάται χρόνο με τον χρόνο. Και πέρσι μπορεί να έλεγα, δεν το είπα, ότι θα κάνω την τελευταία μου χρονιά. Όπως και φέτος έτσι ξεκινάς, βλέποντας και κάνοντας.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε κάποια ταμπέλα σε μία ηλικία ή σε ότι σταματάω σε ένα ή δύο χρόνια. Όταν καταλάβω ότι δεν μπορώ να προσφέρω αυτό που θέλω, τότε θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό νομίζω είναι και το σωστό για έναν ποδοσφαιριστή, να πηγαίνει πλέον χρόνο με τον χρόνο».

Έχεις όμως την δίψα που είχες πριν 10 χρόνια; «Μπορεί και παραπάνω. Γιατί σε εμένα έτσι όπως τα έφερε η καριέρα μου, αυτός ο ενάμιση χρόνος που ήμουν έξω λόγω τραυματισμού στον Ολυμπιακό, στην ουσία στην καλύτερη φάση της καριέρας μου πνευματικά, σωματικά και ποδοσφαιρικά, με πείραξε πολύ. Και θέλω όσος χρόνος μου απομένει, να τον ευχαριστηθώ. Και αυτό με κάνει να έχω την ίδια δίψα».

Μετά την χρονιά που έκανες φέτος, αδικήθηκες που δεν πήγες Εθνική; Είχαμε και εκείνη την ανάρτησή σου για το ότι δεν κλήθηκες στην Εθνική πριν λίγους μήνες… «Ναι, πιστεύω πως ναι. Αν θέλεις να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, εγώ πιστεύω ότι ξαναγύρισα, ξαναγύρισα λέω το τονίζω αυτό, να είμαι ο καλύτερος Έλληνας.

Χωρίς να παίζει ρόλο η ηλικία, χωρίς να παίζει ρόλο κάτι άλλο. Δηλαδή αν το δεις με βάση τα λεπτά συμμετοχής, τα πράγματα που έχουν γίνει μέσα στο γήπεδο, τα παιγνίδια τα οποία αγωνίστηκα, αυτό πιστεύω για μένα. Και αυτό που πιστεύω για μένα δεν έχω μάθει να το κρύβω.

Οπότε ναι, πιστεύω ότι αδικήθηκα. Βέβαια δεν πετάω στα σύννεφα. Δηλαδή όταν έβαλα για παράδειγμα εκείνη την ανάρτηση, δεν περίμενα και να γυρίσω κιόλας».