ΠΑΟΚ: Φιλική ήττα από την Γκρόνινγκεν με δύο γκολ σε επτά λεπτά (1-2)

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε δύο τέρματα μέσα στο επτάλεπτο 78'-85' και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την ολλανδική Γκρόνινγκεν σε φιλικό ματς προετοιμασίας.

ΠΑΟΚ: Φιλική ήττα από την Γκρόνινγκεν με δύο γκολ σε επτά λεπτά (1-2)

Την πρώτη του ήττα σε φιλικό επίπεδο στην προετοιμασία του στην Ολλανδία γνώρισε ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (2/7) με... θύτη την Γκρόνινγκεν.

Όλα τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να ανοίγει το σκορ νωρίς, αλλά να δέχεται δύο απανωτά γκολ στα τελευταία λεπτά, με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα με σκορ 2-1.

Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν στο 49' με γκολ του Κωνσταντέλια, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 65'. Νωρίτερα, στο 12', ο ΠΑΟΚ είχε επίσης δοκάρι σε προσπάθεια του Ζίβκοβιτς.

Δύο σημαντικά αμυντικά λάθη όμως από Μιχάι και Ταλιχμανίδη κόστισαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς τα εκμεταλλεύθηκαν ιδανικά οι Ίραντουστ στο 78' και Ντε Λέου στο 85', διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα υπέρ της Γκρόνινγκεν.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Τζίμας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Αντίγια, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κουλιεράκης, Μιχάι, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας και Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Ρικάντρο, Τσόλακ.

Γκρόνινγκεν: Βέριπς, Πελουπέσι, Τε Βιέρικ, Ματουτά, Κάλεϊ, Φαν Γκέλντερεν, (23’ Σβέρκο), Κασανβίρτζο, Λούντκβιστ, Ενγκονγκέ, Ποστέμα, Ορατμανγκόεν. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Ντε Μπουρ, Ντάνκερλουϊ, Σβέρκο, Ντε Λέου, Ίραντουστ, Άμπραχαμ, Ντάμερς, Μουσάμπα, φαν Κάαμ, Γιόοσεν, Βαλέντε.