Δεν θέλει να χάσει το Ολυμπιακός-Μπέρνλι ο Γκιγιέρμε!

Αποφασισμένος ο Γκιγιέρμε στον Ρέντη να δώσει το «παρών» στο ματς της Πέμπτης με τους Άγγλους. Το παλεύει και ο Αχμέντ Χασάν.

Δεν θέλει να χάσει το Ολυμπιακός-Μπέρνλι ο Γκιγιέρμε!

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τον Ρέντη για τον Πέδρο Μαρτίνς. Αν και ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να μην αλλάξει πολλά πράγματα στην ενδεκάδα για το παιχνίδι με την Μπέρνλι στο Καραϊσκάκη (23/8, 21:00), ο Γκιγιέρμε στέλνει αρκετά «μηνύματα» προς τον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά!

Για να πάρει θέση βασικού φαντάζει δύσκολο στην παρούσα φάση, αλλά η εικόνα του Βραζιλιάνου χαφ στο προπονητικό κέντρο είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντική και όλα δείχνουν ότι θα είναι κανονικά στην αποστολή για την πρώτη «μάχη» με τους Άγγλους.

Ο δε Αχμέντ Χασάν επίσης δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και ικανός να διεκδικήσει θέση στη 18άδα της αναμέτρησης. Φαίνεται όμως να είναι ένα «κλικ» πιο μπροστά ο Γκιγιέρμε.

Το σημαντικό στοιχείο και για τους δύο είναι η προετοιμασία που έκαναν με τις Λα Κορούνια και Μπράγκα. Δεν έπιασαν λιμάνι χωρίς να έχουν κάνει κανονική προπόνηση.

Ο Νάτχο για παράδειγμα θέλει τον χρόνο του και πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο να δούμε τον Ισραηλινό είτε με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (26/8), είτε στη ρεβάνς της Αγγλίας. Να τον δούμε δηλαδή έστω στη 18άδα...