Μασούρας: «Να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει το πρώτο επίσημο παιχνίδι»

Ο Γιώργος Μασούρας αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φορτούνα και στάθηκε στη βελτίωση της εικόνας της ομάδας, μιλώντας στο Olympiacos TV

 Μασούρας: «Να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει το πρώτο επίσημο παιχνίδι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασούρα: "Είναι ένα φιλικό προετοιμασίας, το δεύτερο παιχνίδι που δίνουμε στην Αυστρία, θεωρώ ότι τα πήγαμε καλύτερα και αυτός είναι ο στόχος μας, παιχνίδι με παιχνίδι να υπάρχει καλύτερη ανταπόκριση σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής, να παίρνουμε τις κατάλληλες ανάσες και να είμαστε έτοιμοι την στιγμή που χρειάζεται.

Το να αποκτάς ρυθμό από αυτά τα παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς, να υπάρχει ο κατάλληλος ρυθμός για να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει το πρώτο επίσημο παιχνίδι".

Για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα: "Συνεχίζουμε να λειτουργούμε όπως πρέπει, θα δουλέψουμε αρκετά εδώ στην Αυστρία. Θα παίξουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια, καθυστερούν τα ματς με την Μακάμπι έχουμε δουλειά μπροστά μας, μετά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο. Προφανώς είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, σε μία κλήρωση τέτοια ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει τον σκοπό του".