Ολυμπιακός: Και Ραμόν Πλάνες για αθλητικός διευθυντής

Ακόμη ένας πρώην της Μπαρτσελόνα στην «κόκκινη» ατζέντα * «Μιλάει με Ολυμπιακό ο Θουμπιθαρέτα, αλλά δεν έχει αποφασίσει» λένε οι Ισπανοί * Και τον Φρανσίσκο Ρουφέτε βάζουν στο κόλπο οι Ίβηρες * Για την ώρα οι Πειραιώτες βολιδοσκοπούν αθλητικούς διευθυντές.

Ολυμπιακός: Και Ραμόν Πλάνες για αθλητικός διευθυντής

Όπως έχει γράψει εδώ και ημέρες το ΦΩΣ, ο Ολυμπιακός κινείται στην αγορά τις τελευταίες μέρες για την πρόσληψη αθλητικού διευθυντή (ή γενικού διευθυντή), ο οποίος θα «τρέχει» μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη φυσικά τον σύλλογο την επόμενη σεζόν.

Οι Πειραιώτες έχουν επαφές με αρκετούς ποδοσφαιρανθρώπους που έχουν γράψει αρκετά χιλιόμετρα στον χώρο από το συγκεκριμένο πόστο. Μετά τον Βάλτερ Σαμπατίνι και τον Άντονι Θουμπιθαρέτα, άλλο ένα όνομα που κυκλοφόρησε και φέρεται -σύμφωνα με τους Ισπανούς- να έχει εξεταστεί σοβαρά από τους Πειραιώτες είναι και ο Ραμόν Πλάνες. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ήταν μέχρι πρότινος στην Μπαρτσελόνα, έχοντας το πόστο του αθλητικού διευθυντή!

Άλλος ένας πρώην «μπλαουγκράνα» μετά τον Θουμπιθαρέτα που εμφανίζεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Άλλο ένα δείγμα, δηλαδή, ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας επιδιώκουν να «χτυπήσουν» σε στέλεχος από τα λεγόμενα ποδοσφαιρικά «ψηλά ράφια». Ο Ραμόν Πλάνες, λοιπόν, αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα τον περασμένο Νοέμβριο, μένοντας στο «Καμπ Νόου» περίπου 3,5 χρόνια.

Στο παρελθόν έχει βρεθεί στο πόστο του αθλητικού διευθυντή σε Τότεναμ, Εσπανιόλ, Χετάφε, Ράγιο Βαγεκάνο, Έλτσε, Αλαβές και Σανταντέρ. Σύμφωνα με πηγές από την Ισπανία, ο Ραμόν Πλάνες είναι ένας από τους βασικούς αθλητικούς διευθυντές που κοιτάζουν στο λιμάνι. Οπότε αναμένουμε να δούμε τις επόμενες μέρες αν τελικά οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.