Το μήνυμα που πρέπει να αναγνωστεί από τον Σισέ...

Πως έχει υποχωρήσει ο Σενεγαλέζος στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών και τι του δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Το μήνυμα που πρέπει να αναγνωστεί από τον Σισέ...

Μέχρι πριν λίγο καιρό το όνομα του εμπλεκόταν σε μεταγραφικά σενάρια και με τα ποσά να είναι αρκετά υψηλά. Τώρα είναι ξεκάθαρο πως έχει χάσει έδαφος στη "μάχη" για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Παπέ Σισέ, ο οποίος υποχωρεί συνεχώς στην ιεραρχία των στόπερ και είναι ένα σοβαρό θέμα και για τον ίδιο.

Στο ματς με τη Λουκέρνη ο Σενεγαλέζος έμεινε εκτός 18άδας και σαφώς πρόκειται για μήνυμα από τον Πέδρο Μαρτίνς. Πως έφτασε, όμως, στο σημείο να έχει χάσει τη θέση του από τον Μιράντα και να υποχωρεί κι άλλο;

Για τον Σισέ έχει καλή άποψη ο Μαρτίνς και από το Ζέεφελντ κιόλας έδειξε πως ήθελε να τον "δέσει" με τον Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας. Στην πορεία αυτό άρχισε να χαλάει. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έδειξε επιπολαιότητα στα φιλικά παιχνίδια. Δεν είχε την απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να την… πατήσει και να δεχτεί κάποια γκολ.

Ο Σισέ κατάφερε να ξεχωρίσει την περασμένη σεζόν που όλα ήταν προβληματικά, αλλά τώρα δεν πατάει καλά. Για τον Ολυμπιακό είναι κεφάλαιο, αλλά ο Μαρτίνς του έχει στείλει μήνυμα. Οφείλει να το διαβάσει και να το λάβει σοβαρά υπόψη του για τη συνέχεια. Έχει προσόντα, έχει ταλέντο, αλλά πρέπει να βρει ξανά τον εαυτό του και τα πατήματα του στο γήπεδο. Να αποφεύγει το κάτι παραπάνω, να γίνει πιο σίγουρος. Όλα αυτά θα έρθουν μέσα από δουλειά και αυτό στην ουσία του λέει με τον τρόπο του ο Μαρτίνς.