Ντύνεται στα κόκκινα ο Γκιγιέρμε!

Βρέθηκε η “χρυσή τομή” ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λα Κορούνια, σύμφωνα με τους Ισπανούς. Οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να έρχεται αύριο Πέμπτη (16/8) στην Ελλάδα για τις ιατρικές εξετάσεις.

Ντύνεται στα κόκκινα ο Γκιγιέρμε!

Φαίνεται πως το σίριαλ με τον Γκιγιέρμε έφτασε στο τέλος του. Εκτός πια κι αν η Λα Κορούνια ξανακάνει μπρος – πίσω, κάτι που εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, φαντάζει πια εξαιρετικά δύσκολο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός και Λα Κορούνια τα βρήκαν και αυτό που απομένουν είναι κάποιες μικρολεπτομέρειες που δεν είναι ικανές να χαλάσουν τη μεταγραφή, σύμφωνα με τους Ίβηρες.

Η Ντεπορτίβο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τους “ερυθρόλευκους” για τον Βραζιλιάνο χαφ, αλλά ο Ολυμπιακός είχε δώσει στην ομάδα της Γαλικίας να καταλάβει ότι καλύτερη πρόταση από τη δική του δεν πρόκειται να βρει από πουθενά.

Μετά από δέκα μέρες πολύωρων διαπραγματεύσεων, όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα κόκκινα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να βρίσκονται μια... ανάσα από το Λιμάνι.

Μάλιστα, από ισπανικές “πηγές” προκύπτει ότι ο Γκιγιέρμε το πιθανότερο είναι να έρθει στη χώρα μας αύριο Πέμπτη (16/8) για να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει το συμβόλαιό του και φυσικά να δηλωθεί στη λίστα για τα παιχνίδια με την Μπασακσεχίρ ή την Μπέρνλι.