Μπέος: «Στόχος χυδαίας επίθεσης ο γιος μου»

Επίθεση κατά του γιου του κατήγγειλε ο Αχιλλέας Μπέος και μάλιστα αναφέρει πως αν υλοποιήσουν τις απειλές τους θα πρέπει να πάρουν μπρατσάκια.

Μπέος: «Στόχος χυδαίας επίθεσης ο γιος μου»

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κατήγγειλε απειλές εναντίον του γιου του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρει οπαδοί του Άρη φέρονται να έχουν στοχοποιήσει τον Νίκο Μπέο και την επιχείρησή του στη Σκιάθο.

Αναλυτικά ο Αχιλλέας Μπέος έγραψε:

«Στόχος χυδαίας και αήθους επίθεσης, τόσο προσωπικής, όσο και επιχειρηματικής, έχει καταστεί το τελευταίο 48ωρο ο γιος μου, Νίκος Μπέος και η επιχείρηση – beach bar La Isla, που λειτουργεί στον Τσουγκριά της Σκιάθου, από κάποια περιθωριακά και κακοποιά στοιχεία που εμφανίζονται σαν φίλαθλοι του Άρη.

Η οικογένεια Μπέου δεν απειλεί, και κυρίως δεν δέχεται απειλές από κανένα. Γι' αυτό και τα αποβράσματα αυτά, γνωστοί “βρωμιάρηδες” κάθε είδους, ας σκεφτούν πριν επισκεφτούν, όπως απειλητικά αναφέρουν, τον πανέμορφο Τσουγκριά με τα υπέροχα πεντακάθαρα νερά και να κάνουν πρώτα ένα μπάνιο να ξεβρωμίσουν για να μην βρωμίσουν και τη θάλασσα.

Καλό είναι να πάρουν μπρατσάκια γιατί αν θελήσουν να υλοποιήσουν τις εκβιαστικές απειλές τους θα κάνουν μπάνιο και τα νερά είναι βαθιά.

Πάντως συνιστά απόλυτη απογοήτευση άνθρωποι που υποτίθεται πως θρηνούσαν για τον χαμό ενός νέου παιδιού από οπαδική βία, και μαζί τους θρηνεί ειλικρινά όλη η υγιώς σκεπτόμενη Ελλάδα, να επιδίδονται σε απειλές και εκβιασμούς για άσκηση βίας προς όσους δεν συμφωνούν με όσα θέλουν να επιβάλλουν».