Η προσφορά της Σαχτάρ και ο Ολυμπιακός

Η Σαχτάρ ανακοίνωσε ότι έχει συγκεντρώσει πάνω από 250 χιλιάδες ευρώ για τη βοήθεια των θυμάτων του πολέμου με αναφορά στη σημασία του φιλικού με τον Ολυμπιακό. 

Η προσφορά της Σαχτάρ και ο Ολυμπιακός

Η περιοδεία για την ειρήνη που κάνει ανά την Ευρώπη η Σαχτάρ Ντόνετσκ συνεχίζεται με την ουκρανική ομάδα να έχει παίξει ήδη με τον Ολυμπιακό, την Λέχια Γκντάνσκ και την Φενερμπαχτσέ, ενώ έχει προγραμματίσει και αγώνα με την Χάιντουκ στο Σπλιτ, όπως και με την Μπεσίκτας στην Τουρκία. Αναζητώντας ημερομηνίες για να κάνει ακόμη πιο δυνατά φιλικά στη συνέχεια, ανάμεσά τους και με πολύ ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ έχει ήδη κανονιστεί και ταξίδι για αγώνες στις ΗΠΑ.

Η ουκρανική ομάδα ανακοίνωσε ότι ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 250 χιλιάδες ευρώ τα οποία διαθέτει για την ενίσχυση των θυμάτων του πολέμου και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της χώρας της. Γίνεται από διάφορα μέσα ειδική αναφορά στη μεγάλη συμβολή του Ολυμπιακού και του κόσμου του, με τη συγκέντρωση πάνω από 100 χιλιάδων ευρώ στο πρώτο παιχνίδι.

Τη τουρνέ για τη φιλία και την ειρήνη της Σαχτάρ υποστηρίζουν πολλές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, ανάμεσά τους ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.