Ο Φορτούνης θέλει φέτος να αναγεννηθεί με τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Φορτούνης είχε σκαμπανεβάσματα στη περσινή σεζόν, αλλά φέτος δείχνει από την προετοιμασία πως θέλει να αναγεννηθεί με την ερυθρόλευκη φανέλα. 

Ο Φορτούνης θέλει φέτος να αναγεννηθεί με τον Ολυμπιακό

Είναι γεγονός πως στη περασμένη σεζόν ο Κώστας Φορτούνης δεν εμφάνισε στο χορτάρι το πραγματικό μέγεθος των δυνατοτήτων του, έχοντας μία χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Αδίκησε τον εαυτό του. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο και προικισμένο ποδοσφαιριστή και για αυτόν τον λόγο οι προσδοκίες που υπάρχουν για εκείνον είναι πάντα υψηλές.

Φέτος, πάντως, από την καλοκαιρινή προετοιμασία, στα φιλικά μέχρι και στο πρώτο επίσημο ματς κόντρα στη Λουκέρνη, ο Κώστας Φορτούνης δείχνει βελτιωμένος σε όλους τους τομείς. Βγάζει περισσότερο πάθος στο παιχνίδι του και είναι μαχητικός όσο ποτέ άλλοτε, είτε όταν έχει την μπάλα στα πόδια του, είτε προσπαθεί να την διεκδικήσει. Βγάζει μεγαλύτερη σκληράδα. Παρουσιάζεται περισσότερο συγκεντρωμένος στο πλάνο της ομάδας, παίζει ποδόσφαιρο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, παίρνει πρωτοβουλίες, λειτουργεί με ομαδικότητα και εμφανίζει στο χορτάρι τις αρετές του σε δημιουργία και επίθεση με τις εμπνεύσεις του.

Φέτος ο Κώστας Φορτούνης δείχνει να θέλει να αναγεννηθεί με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο προπονητής Πέδρο Μίτσελ του έχει προσφέρει ξεκάθαρο ρόλο, αλλά παράλληλα του έχει δημιουργήσει και κίνητρο. Η ουσία είναι πως ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει αλλαγμένος προς το καλύτερο. Είναι αρκετά νωρίς, αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνουν έναν ποδοσφαιριστή που "διψάει" τόσο στο να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και για να δείξει στο χορτάρι την πραγματική του αξία.

Eίναι γεγονός βέβαια, πως τόσο η έλευση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, όσο και η άφιξη του Ντάνιελ Ποντένσε, δείχνουν να έχουν απελευθερώσει τον Κώστα Φορτούνη στον ρόλο του "10αριού". Οι δύο συμπαίκτες του κινούνται εξαιρετικά στις γραμμές, συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους, δείχνουν να έχουν "δέσει" και αυτό δίνει την ελευθερία στον 26χρονο μεσοεπιθετικό ώστε να κάνει το παιχνίδι του.