Έπαιξαν μπάλα για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού (vid)

Ποδόσφαιρο για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας έπαιξαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού

Έπαιξαν μπάλα για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού (vid)

Τη συγκίνηση του Ολεγκ Προτάσοφ όταν πληροφορήθηκε για το φιλικό παιχνίδι των παλιών συμπαικτών του για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία, μετέφερε πριν την έναρξη του ματς, απέναντι στην ομάδα του Alma Club, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας.

Μεγάλες μορφές του παρελθόντος φόρεσαν για ακόμη μία φορά την ερυθρόλευκη, ριγωτή για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως συμβαίνει σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που δίνει η ομάδα του Συνδέσμου, ενώ τεράστια ήταν η ανταπόκριση των οικογενειών της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού τού Alma Club για τον σκοπό του αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος οι βετεράνοι του Ολυμπιακού επιβλήθηκαν 8-2 της ομάδας του ALMA CLUB που αποτελούταν από προπονητές της σχολής του Ολυμπιακού στον Άλιμο και γονείς των παιδιών.

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ασπρογέρακας, Καλαμάρας, Αμανατίδης, Σιδέρης, Ζαραδούκας, Καρασαββίδης, Τσιαντάκης, Μπονόβας, Κοκολάκης, Γκόγκιτς, Λουτσιάνο.

Εν συνεχεία αγωνίσθηκαν οι: Καλύκας, Κασδοβασίλης, Γεωργουδάκης, Καλύβας, Λύγκος, Μπαρμπαρής, Γλύκας, Παπασωτηρίου, Κωττάκης, Παναούσης, Βασιλειάδης, Μαντάζης.

Προπονητής ο Χρήστος Καλτσάς ενώ στην αποστολή συμμετείχαν οι Γκαϊτατζής, Κελεσίδης, Βαμβακούλας, Σταυρόπουλος, Βαϊτσης, Αρζένης, Σταμάτης, Αρζινός, Γαϊτανάρος.

Πριν από την έναρξη του φιλικού, που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (11/4), οι θρυλικοί βετεράνοι τίμησαν τον Γιώργο Αμανατίδη, τον Σίνισα Γκόγκιτς και τον πιστό φίλαθλο του Ολυμπιακού, Γιάννη Αλαμπασύνη.