ΕΠΣ Πειραιά: Τα σενάρια για το δεύτερο εισιτήριο των μπαράζ ανόδου

Η Ελλάς Ποντίων έκανε χθες το 4Χ4 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής. ΑΕ Μοσχάτου και Αμφιάλη θα παλέψουν για το δεύτερο εισιτήριο. Διαβάστε τα σενάρια

ΕΠΣ Πειραιά: Τα σενάρια για το δεύτερο εισιτήριο των μπαράζ ανόδου

Το ένα από τα δύο εισιτήρια της ΕΠΣ Πειραιά για τα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής, βρήκε την Κυριακή (3/3) τον κάτοχο του. Η Ελλάδα Ποντίων επικράτησε 3-0 της Χαραυγής, έκανε το 4Χ4 στη διαδικασία των play off και επιβεβαίωσε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί.

Το παραπάνω αποτέλεσμα άφησε εκτός διεκδίκησης τη Χαραυγή που δεν προλαβαίνει με 4 βαθμούς, ενώ την ίδια μοίρα είχε και ο Περαμαϊκός που ηττήθηκε 4-0 από την Αμφιάλη.

Η τελευταία με 6 βαθμούς έμεινε «ζωντανή» και ελπίζει πως την τελευταία αγωνιστική θα χαμογελάσει. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η ΑΕ Μοσχάτου, που φιγουράρει στη 2η θέση με 8 βαθμούς, να χάσει από την αδιάφορη βαθμολογικά, Ελλάδα Ποντίων και ταυτόχρονα η Αμφιάλη να κερδίσει.

Σε περίπτωση νίκης της Αμφιάλης και ισοπαλίας ανάμεσα στην ΑΕΜ και τους Πόντιους, τότε θα έχουμε ισοβαθμία η οποία ευνοεί τους «πράσινους» που έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων (το μεταξύ τους ματς είχε ολοκληρωθεί χωρίς σκορ).

Όπως και να έχει, το ενδιαφέρον για την ομάδα που θα ακολουθήσει την Ελλάδα Ποντίων παραμένει αμείωτο και τo επόμενο Σάββατο (9/4) θα γνωρίζουμε πως θα ολοκληρωθεί ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα της Α' Πειραιά τα τελευταία χρόνια.