Τουρσουνίδης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεγελάστηκε, προφανώς ήθελε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε για τον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ

Τουρσουνίδης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεγελάστηκε, προφανώς ήθελε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό»

Ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, ο οποίος είδε τον ανιψιό του να αγωνίζεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15, μίλησε στο Metropolis 95.5

«Είναι θλιβερό όλο αυτό που έγινε. Αντί να μιλάμε για τη γιορτή του ποδοσφαίρου σε αυτές τις ηλικίες, να ασχολούμαστε με τα δάκρυα στα μάτια επειδή αδικήθηκαν και έχασαν ένα παιχνίδι. Δεν θέλω να σταθώ στις δηλώσεις.

Ήμουν στο γήπεδο και για τη συγκεκριμένη φάση δεν υπήρχε πέναλτι, ούτε μία πιθανότητα. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν πέναλτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεγελάστηκε. Είδε την εξέλιξη της φάσης και προφανώς ήθελε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Είναι ξεκάθαρο. Θα καταλάβαινα το ανθρώπινο λάθος αν ήταν στη λεπτομέρεια. Η φάση είναι ξεκάθαρη, δεν τίθεται θέμα ανθρώπινου λάθους. Το βιώνουμε πολλά χρόνια όλα αυτά. Μιλάμε, όμως, για παιδιά. Έχουν όνειρο να παίξουν ποδόσφαιρο. Είναι αθώες ψυχές και μπαίνουν σε διαδικασία να αισθάνονται αηδία με όσα γίνονται.

Οι δηλώσεις είναι μια τακτική τους. Δυστυχώς, το βγάζουν και στα παιδικά πρωταθλήματα. Θέλουν να δείξουν ότι η δύναμη μου είναι αυτή. Είμαι τόσο στεναχωρημένος με όσα έγιναν. Ισοπεδώνουν τα πάντα οι κύριοι αυτοί. Δημιούργησαν ένα τέρας και συνεχίζουν να το διατηρούν».

Για το τι είπε στον ανιψιό του που έπαιξε στο παιχνίδι: «Του μίλησα. Του είπα να είναι γερός και δυνατός. Από αυτά τα παιδιά περιμένουμε να τα δούμε στην πρώτη ομάδα και στην Εθνική. Η δουλειά στις ακαδημίες είναι εξαιρετική. Έχουμε με διαφορά τις καλύτερες ακαδημίες».