ΑΕΚ: Παίρνει εξιτήριο ο Κώστας Νεστορίδης

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Κώστας Νεστορίδης δείχνει πως ξεπερνά την «περιπέτεια» με τον κορονοϊό και την Τρίτη (22/3) αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλεύεται

ΑΕΚ: Παίρνει εξιτήριο ο Κώστας Νεστορίδης

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει η «περιπέτεια» του Κώστα Νεστορίδη με τον κορονοϊό, καθώς αύριο (22/3) αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ βρέθηκε θετικός στον ιό και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε ο γιος του, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως ο «Νέστορας» προσπάθησε να το... σκάσει από το νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά.

Τελικά, με νέα δημοσίευσή του, ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, τόνισε ότι μέχρι την Τρίτη (22/03) το αργότερο ο Κώστας Νεστορίδης αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Καλή εβδομάδα με υγεία!!! Από την ενημέρωση πού έχω σήμερα το αργότερο αύριο βγαίνει ό Πατέρας μου από το νοσοκομείο !!!

Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω όλους εσάς για το ενδιαφέρον σας καθώς επίσης την Άνθη Παπακώστα πού από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας...Τούς γιατρούς και τούς νοσηλευτές τού νοσοκομείου Σωτηρία !!!», ανέφερε στη σχετική δημοσίευσή του.