Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Άρη στην παράταση του τελικού!

Με γκολ του Γκιτέρσου στο 92' και του Γκούμα στο 123' ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Άρη στον μεγάλο τελικό Κ17 της Super League και αναδείχθηκε πρωταθλητής!

Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Άρη στην παράταση του τελικού!

Τον τέταρτο τίτλο του στην ιστορία του πρωταθλήματος Εφήβων Κ17 της Super League πανηγυρίζει από το απόγευμα της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ!

Οι «ασπρόμαυροι» τα βρήκαν... σκούρα απέναντι στον αξιόμαχο Άρη στον μεγάλο τελικό του Πανθεσσαλικού, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και να οδηγούνται στην παράταση.

Εκεί ο ΠΑΟΚ με γκολ των Γκιτέρσου στο 92' και Γκούμα στο 123' έφτασε στη νίκη με 2-0 και κατέκτησε δίκαια την κούπα του πρωταθλητή!

ΑΡΗΣ (Κώστας Καζάνας): Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κράνιας (72' Τόλα), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης (72' Καλτσάς), Μακρής, Αλμύρας, Αμπεριάδης (88' Δήμου), Τσαλίκογλου (54' Κατραντζής), Σταυρόπουλος (98' Κοντονικολάου).

ΠΑΟΚ (Πέτρος Τσιαπακίδης): Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ (87' Βασιλειάδης), Κοττάς, Γκιτέρσος (120' Καστίδης), Γκούμας, Τζίμας (110' Πολιτάκης).