«Καίγονται» για ρευστό στον Ηρακλή

Την άμεση ανάγκη για εισροή ρευστού στα ταμεία του Ηρακλή τονίζουν οι επιτελείς της ομάδας, προκειμένου να ξεπεραστούν σημαντικά προβλήματα και να εξασφαλιστεί η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και να λειτουργήσει το αγωνιστικό τμήμα χωρίς προβλήματα.

«Καίγονται» για ρευστό στον Ηρακλή

Τη στιγμή που συνεχίζονται οι επαφές με τον Αιγύπτιο υποψήφιο αγοραστή Καρίμ Σορούρ, οι άνθρωποι του Γηραιού κάνουν έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας να σπεύσουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, καθώς είναι η μόνη λύση για να βρεθεί άμεσα χρήμα.

Την ίδια στιγμή στο αγωνιστικό συνεχίζονται οι επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Παύλος Μυροροφίδης έχει έτοιμες συμφωνίες και είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθούν, αλλά προφανώς πρέπει να δοθούν και προκαταβολές. Ηδη στο ακουστικό τους περιμένουν οι Περόνε, Στάμου, Κουτρουμάνος, Μενδρινός, Κουκόλης, Χασομέρης, Γεωργίου.

Ο Ηρακλής συνεχίζει την προετοιμασία του στα 3-5 Πηγάδια όπου νίκησε τη Νάουσα με 2-0 στο πρώτο φιλικό και περιμένει την ενίσχυση. Ο τεχνικός του Γηραιού, Σπύρος Μπαξεβάνος, σχολίασε μετά το πρώτο παιχνίδι: «Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποια προβλήματα στην τελική πάσα και στο τελείωμα των φάσεων. Στο δεύτερο μέρος, με το πέρασμα του Καζναφέρη στη μεσαία γραμμή βελτιωθήκαμε. Σε κάθε περίπτωση δουλεύουμε με λίγους παίκτες σε αυτήν τη φάση της προετοιμασίας και είναι αναγκαίο από τόσο νωρίς κάποιοι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται 90 λεπτά, με συνέπεια να έχουμε τον φόβο τραυματισμού.

Θα πραγματοποιηθούν μεταγραφές, τις οποίες τις χρειαζόμαστε και μακάρι αυτά τα παιδιά να προστεθούν άμεσα στην ομάδα, για να έχουμε περισσότερες επιλογές. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών και στα επόμενα φιλικά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε υψηλότερου επιπέδου αντιπάλους».