Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Με ανατροπή ο Απόλλων, 3-2 τον Ολυμπιακό

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το ματς με τον Ολυμπιακό με σκορ 3-2 για τη 16η αγωνιστική τoυ πρωταθλήματος Κ19 της Super League.

Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Με ανατροπή ο Απόλλων, 3-2 τον Ολυμπιακό

Τη νίκη με σκορ 3-2 πήρε ο Απόλλων Σμύρνης επί του Ολυμπιακού για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Super League. Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» έφτασαν στο τρίποντο με ανατροπή, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-2 στις αρχές του β' μέρους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21' με τον Μουστάκα, για να απαντήσουν δις οι «ερυθρόλευκοι» με γκολ των Παπαδάκου (49’) και Παπακανέλλου (54’). Ο Απόλλων, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αρχικά ισοφαρίζοντας στο 71' με τον Αράπι και διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 με τον Δούμα στο 78'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Κ19 (Γιάννης Πολίτης): Κυρίτσας, Ριτσοτάκης, Δούμας, Τριανταφυλλίδης, Γκούφας, Πρωτονοτάριος, Γιαννάκη, Χατζημάρκος, Μουστάκας, Πίκουλας, Παυλής. Έπαιξαν και οι: Τσώνος, Αράπι, Κοκιούσης, Σαραντίτης, Σοφούλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19 (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Φρέρης, Γιαννούλης, Χριστοφιλόπουλος, Κωστούλας, Κασέμι, Παπαδάκος (63’ Γατόπουλος), Μουζακίτης, Ποιμενίδης (63’ Μοίρας), Παπακανέλλος, Κουτσογούλας (75’ Πρεκατές).