Αδειάζει η κλεψύδρα για Γκιγιέρμε και Ολυμπιακό-Τι γράφει η «As»

H ισπανική εφημερίδα As αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκιγιέρμε ντος Σάντος Τόρες.

Αδειάζει η κλεψύδρα για Γκιγιέρμε και Ολυμπιακό-Τι γράφει η «As»

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειες του για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο χαφ ο οποίος δεν υπολογίζεται στην Ντεπορτίβο και το επόμενο 48ωρο θα είναι κρίσιμο για τον ερχομό του ή όχι στο λιμάνι.

Η ισπανική εφημερίδα «As» γράφει για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δυο ομάδες, επικαλούμενη ωστόσο πληροφορίες από την Ελλάδα και όχι από την Ισπανία.

Το δημοσίευμα αναφέρει: Δεν θα είναι μια εύκολη επιχείρηση, ούτως ή άλλως, αφού στην Λα Κορούνια θέλουν να αποσβέσουν την επένδυση που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι. Θα χρειαστεί να δούμε αν στον Πειραιά είναι πρόθυμοι να πραγματοποιήσουν μια σημαντική δαπάνη (πάνω από 4 εκατομμύρια) ή εάν προσφέρουν τα μισά για δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς (του χρόνου).

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ο Ολυμπιακός προσφέρει 1 εκ. ευρώ για τον ετήσιο δανεισμό του Γκιγιέρμε με οψιόν αγοράς στα 3 εκ. το ερχόμενο καλοκαίρι. Τέτοια πρόταση δεν έχει η Λα Κορούνια από καμιά ομάδα.

Στην προσπάθεια αυτή οι ερυθρόλευκοι έχουν με το μέρος τους τον ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν θέλει να παίξει στην Σεγούντα Ντιβιζιόν αλλά και ούτε να καταλήξει σε ομάδα της Αραβίας.

Ο Ολυμπιακός θέλει το αργότερο ως αύριο να έχει πάρει μια απάντηση προκειμένου εάν αυτή είναι αρνητική να προχωρήσει κάποια άλλη υπόθεση (Ρέσιο, Μίκελ Αγκού), ώστε να δηλώσει τον ποδοσφαιριστή στη λίστα της UEFA.