Στην Λευκορωσία ο Αμπράμοβιτς προκειμένου να βοηθήσει την Ουκρανία στις συζητήσεις με τη Ρωσία (pic)

Σύμφωνα με αγγλικό Μέσο, η Ουκρανία έχει ζητήσει τη βοήθεια του Ρομάν Αμπράμοβιτς για τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι να έχει αποδεχτεί και να «τρέχει» τις συζητήσεις!

Στην Λευκορωσία ο Αμπράμοβιτς προκειμένου να βοηθήσει την Ουκρανία στις συζητήσεις με τη Ρωσία (pic)

Στην Λευκορωσία, έπειτα από σχετικό αίτημα της Ουκρανίας, προκειμένου να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις με την Ρωσία στην προσπάθεια να σταματήσει ο πόλεμος των δύο πλευρών, βρίσκεται ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Jerusalem Post», οι Ουκρανοί ζήτησαν από τον επί 19 χρόνια ιδιοκτήτη της Τσέλσι, ο οποίος άφησε πλέον την διαχείριση των πρωταθλητών Ευρώπης στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας, να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών, με στόχο την κατάπαυση του πυρός. Ο ίδιος αποδεχόμενος την πρόσκληση αυτή ταξίδεψε στη Λευκορωσία, όπου και βρίσκεται το κέντρο των εξελίξεων.

Την εν λόγω είδηση επιβεβαίωσε και ο Ρώσος επιχειρηματίας Αλεξάντερ Ροντνιάσκι, που τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. «Επιβεβαιώνω πως η Ουκρανία έψαξε για έναν Ρώσο που θα μπορούσε να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις ειρήνης. Έχουν ήδη μιλήσει με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο κύριος Αμπράμοβιτς προσπαθεί αυτή τη στιγμή να βοηθήσει, παρότι η δύναμη του είναι περιορισμένη. Ήταν ωστόσο ο μόνος που απάντησε στο αίτημα της Ουκρανίας. Δεν ξέρω εάν θα βγει αποτέλεσμα, ωστόσο είμαι σε επικοινωνία με τον Ζελένσκι και γνωρίζω πως είναι ευγνώμων για την κίνηση αυτή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.