Ο Πελέ είδε το Super Bowl στο νοσοκομείο με ποπ κορν! (pic)

O μεγάλος Πελέ συνεχίζει τη θεραπεία του σε νοσοκομείο του Σάο Πάουλο, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να απολαύσει το Super Bowl!

Ο Πελέ είδε το Super Bowl στο νοσοκομείο με ποπ κορν! (pic)

Ο Πελέ επέστρεψε στο νοσοκομείο του Σάο Πάουλο την Κυριακή για τον τελευταίο γύρο θεραπείας του, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, ωστόσο δεν παρέλειψε να παρακολουθήσει τον 56ο τελικό του Super Bowl, όπου οι Λος Άντζελες Ραμς επικράτησαν 23-20 των Σινσινάτι Μπένγκαλς και κατέκτησαν τον τίτλο.

Ο 81χρονος πλέον «μάγος» της μπάλας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου του παχέος εντέρου τον Σεπτέμβριο του 2021 και έκτοτε λαμβάνει τακτικά θεραπεία σε κλινική στο Σάο Πάουλο.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram που τον δείχνει να χαμογελά: «Φίλοι μου, όπως κάνω κάθε μήνα, πηγαίνω στο νοσοκομείο για να συνεχίσω τη θεραπεία μου».

Και συμπλήρωσε ο τρις νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Παρήγγειλα μια μεγάλη τηλεόραση και ποπ κορν ώστε να παρακολουθήσω το Super Bowl. Θα δω το παιχνίδι παρότι ο φίλος μου ο Τομ Μπρέιντι δεν θα παίξει. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα αγάπης».