Καβάλα-Δόξα Δράμας: Πατέρας Άλκη: «Να δώσω το χέρι στους δράστες να τους πω συλλυπητήρια» (vid)

Καβάλα και Δόξα Δράμας έπαιξαν φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Άλκη Καμπανού με τον πατέρα του να δίνει το παρών.

Καβάλα-Δόξα Δράμας: Πατέρας Άλκη: «Να δώσω το χέρι στους δράστες να τους πω συλλυπητήρια» (vid)

Καβάλα και Δόξα Δράμας τίμησαν τη μνήμη του Άλκη Καμπανού παίζοντας φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη". Η μεταξύ τους αναμέτρηση διήρκησε 45 λεπτά. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν μεγάλη μεταξύ τους έχθρα. Πριν το ματς είχε τοποθετηθεί ένα στεφάνι και η φωτογραφία του Άλκη και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άφησαν από ένα λουλούδι.

Το παρών στη φιλική αναμέτρηση έδωσε και ο πατέρας του Άλκη, ο οποίος γι' ακόμα μία φορά έστειλε μήνυμα ενότητας. Άφησε στην άκρη το μίσος τονίζοντας πως δεν θέλει άλλη βία στα γήπεδα.

Ο Αριστείδης Καμπανός δήλωσε: «Όχι άλλη βία στα γήπεδα. Ο αγώνας είναι χαρά και στο τέλος θα έπρεπε όλοι να είναι αγαπημένοι». Συνεχίζοντας ο κ. Καμπανός είπε: «Σαν χώρα χάνουμε τα ήθη μας και έχουμε φτάσει σε χαμηλό σημείο».

Σε ερώτηση για το αν θα αποδεχόταν τη συγγνώμη των δραστών τόνισε: «Να τους δώσω το χέρι, να τους πω συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να δώσουν το χέρι στον Άλκη να τον κάνουν φίλο τους. Συλλυπητήρια στα παιδιά για αυτά που κάνανε. Ας είναι η θυσία του γιου μου ένα γεγονός ένωσης και όχι διχασμού. Να βλέπουμε αγώνες και την ευγενική άμιλλα. Φτάνουν οι εμφύλιοι».