Οπαδοί του Άρη στο Σύνταγμα: «Δώστε τέλος στην εγκληματική οργάνωση»

Οπαδοί του Άρη συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και ζήτησαν την τιμωρία των δολοφόνων του Άλκη.

Οπαδοί του Άρη στο Σύνταγμα: «Δώστε τέλος στην εγκληματική οργάνωση»

Στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/2) οπαδοί του Άρη. Οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν μπροστά από τη Βουλή, ενώ κρατούσαν πανό που έγραφε: «Δώστε τέλος στην εγκληματική οργάνωση».

Τα μέλη του συνδέσμου της Αθήνας ζήτησαν δικαίωση και την τιμωρία των δολοφόνων του 19χρονου φοιτητή.

Άναψαν καντηλάκια στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος, φώναξαν το σύνθημα «Άλκης ζωντανός, για πάντα Αρειανός», ενώ ακούστηκε και το σύνθημα: «Είναι δολοφόνοι, δεν είναι οπαδοί, δικαίωση στον Άλκη τα χρέος της ζωής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου του Άρη στην Αθήνα αναφέρει:

«Ως ARIS ATHENS CLUB πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας για τη δολοφονία του αδερφού μας Αλκη. Μοιράστηκαν κείμενα και πεταχτήκαν τρικακια με στόχο την αφύπνιση όλου του κόσμου για το ζήτημα της συγκάλυψης της εγκληματικής οργάνωσης που είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία. Η προφανής συγκάλυψη από ΜΜΕ-κυβέρνηση-αστυνομία μας εξοργίζει. Δε θα σταματήσουμε μέχρι την οριστική δικαίωση. Αποτιουμε ελάχιστο φόρο τιμής και στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δε θα αφήσουμε το θέμα να ξεχαστεί όσο και να λυσσάξουν. Καλούμε όλο το λαό του ΆΡΗ και όχι μόνο να δράσει μαζικά και ενωτικά

ΑΛΚΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ

ARIS ATHENS CLUB est. 1984».