Επέστρεψε ως στόπερ ο Τοροσίδης

Μετά από 5,5 χρόνια απουσίας του από τον Ολυμπιακό και σημαντικής καριέρας στο Καμπιονάτο, ο 33χρονος αρχηγός της Εθνικής μας γύρισε στο... λιμάνι του και στην επιστροφή του έπαιξε για λίγα λεπτά ως κεντρικός αμυντικός.

Επέστρεψε ως στόπερ ο Τοροσίδης

Είναι μεγάλη κουβέντα για τη θέση στην οποία θα χρησιμοποιηθεί ο Βασίλης Τοροσίδης στον Ολυμπιακό που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς. Έχει γίνει μία συζήτηση ανάμεσα σε προπονητή και παίκτη, με τον Πορτογάλο να του διαμηνύει ότι τον υπολογίζει στο ξεκίνημα της σεζόν ως στόπερ, ενώ φυσικά τον έχει στο μυαλό του και για την φυσική του θέση (δεξί μπακ), αλλά και για αριστερό μπακ και αμυντικό χαφ.

Ο Τοροσίδης λοιπόν με μόλις δύο προπονήσεις, χρησιμοποιήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς σε ρόλο κεντρικού αμυντικού για δύο λεπτά. Το “κλου” της βραδιάς ωστόσο είναι η θερμή υποδοχή του κόσμου. “Βασίλης Τοροσίδης, οεοεοέ” και ο 33χρονος αρχηγός της Εθνικής μας ευχαρίστησε τους οπαδούς με ένα χειροκρότημα προς το μέρος τους.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ο Τοροσίδης δεν είναι έτοιμος για να παίξει π.χ. με την Λουκέρνη στις 9 Αυγούστου. Ουσιαστικά κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έστω στη 18άδα και... βλέπουμε.