Οπαδοί ξυλοκόπησαν προπονητή και παίκτες σε ερασιτεχνικό αγώνα στην Χαλκιδική

Ο αγώνας Κασσάνδρα – Γαλάτιστα για τα μπαράζ στην Α’ κατηγορίας Χαλκιδικής στιγματίστηκε από θλιβερά επεισόδια. Ξυλοκοπήθηκαν προπονητής και παίκτες των φιλοξενούμενων.

 

Οπαδοί ξυλοκόπησαν προπονητή και παίκτες σε ερασιτεχνικό αγώνα στην Χαλκιδική

Τελικά το αυτί δεν ιδρώνει. Η ερασιτεχνική αναμέτρηση Κασσάνδρα – Γαλάτιστα για τα μπαράζ παραμονής στην Α’ κατηγορία, στιγματίστηκε από θλιβερά επεισόδια, αφού τόσο ο προπονητής των φιλοξενούμενων όσο και οι παίκτες ξυλοκοπήθηκαν από τους οπαδούς των γηπεδούχων και αποχώρησαν με τραύματα.

Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού για οπαδικά κίνητρα, κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και συνεχίζουν να ντροπιάζουν εκείνους αλλά και το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Νίκος Λαδόπουλος στο 48'. Ενα γκολ το οποίο ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, καθώς θεώρησαν ότι ο παίκτης της Γαλάτιστας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από θέση οφσάιντ.

Τα αίματα άναψαν όταν στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, η Κασσάνδρα ζήτησε πέναλτι και ο διαιτητής Μπισούκης έδειξε την κίτρινη κάρτα στον επιθετικό για «θέατρο».

Στο φύλλο αγώνα καταγράφηκε ότι υπήρξε προσωρινή διακοπή με μαζικές διαμαρτυρίες από παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων, ενώ είχαμε και είσοδο οπαδών, οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον προπονητή της Γαλάτιστας, Γιάννη Κάρτα, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο αιμόφυρτος και μετέβη στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Σα να μην έφτανε αυτό, τραυματίστηκε και ο ποδοσφαιριστής Φώτης Ρίτσα της Κασσάνδρας, ενώ χτυπήθηκαν κι άλλοι παίκτες εκατέρωθεν.