Καραπαπάς για Βασιλειάδη: "Κο κο κο; Πες μας ρε Υπουργε!"

O Kώστας Καραπαπάς έκανε επίθεση στον Γιώργο Βασιλειάδη, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: "Πες μας ρε Υπουργε, ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ στην ΠΑΡΑΓΚΑ που λες; Ονόματα δεν έχουν;"

Καραπαπάς για Βασιλειάδη: "Κο κο κο; Πες μας ρε Υπουργε!"

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αναφέρθηκε στο ποδόσφαιρο, λέγοντας τα εξής στη βουλευτή Άννα Καραμανλή: "Δεν θα ήθελα πραγματικά να απαντήσω, αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός “λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του”. Δεν θα ρωτήσω αν μήπως έχει ακούσει η κ. Καραμανλή κάτι ή κάπου σχετικά με ένα σύστημα που το έλεγαν “παράγκα”; Αν έχει ακούσει κάτι ή κάπου για ένα σκάνδαλο που το έλεγαν “Κοριόπολις”. Δεν θα ρωτήσω αν έχει ακούσει κάτι ή κάπου για ένα παρασύστημα με στημένους αγώνες.

Δεν θα ρωτήσω αν έχει ακούσει κάτι ή κάπου για κάποιες συμπλοκές στην Λεωφόρο Λαυρίου με νεκρούς, δεν θα ρωτήσω για το αν έχει ακούσει κάτι ή κάπου σχετικά με το ότι πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διέπεται από τις διατάξεις του αθλητικού Νόμου, για πρώτη φορά! Δεν θα ρωτήσω αν καμώνεται ότι έχει ξεχάσει τα ραπίσματα διαχρονικά από τις διεθνείς συνομοσπονδίες κάθε φορά που προσπάθησαν να θέσουν κανόνες, ακόμα και σωστούς οι προηγούμενες Κυβερνήσεις! Άλλωστε η ανικανότητα των προηγούμενων στη διαπραγμάτευση είναι και γνωστή και παροιμιώδης και τη βιώσαμε όλοι μας κατά τα πρώτα χρόνια της κρίσης και ξεπερνάμε τώρα τα αποτελέσματά της".

Με αφορμή την τοποθέτηση του Γιώργου Βασιλειάδη, ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε την δική του απάντηση σχολιάζοντας τα εξής: "Από δηλώσεις πρώτος είναι ο Βασιλειάδης. Ναι καιρό είχαμε να τον ακούσουμε κι αυτόν... Μίλησε για καθοδηγητές. Ονόματα γιατί δε λέτε ποτέ; Ποιος είναι ο καθοδηγητής βρε... γενναίε Υπουργέ; Όνομα δεν έχει; Πείτε όνομα. Έχετε ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα, δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο και τολμάτε να κουνάτε δάχτυλα;;; Αλλά ονόματα;;; Κο κο κο; Πες μας ρε Υπουργέ, ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ στην ΠΑΡΑΓΚΑ που λες; Ονόματα δεν έχουν; Πες τα και πες μας και σε ποια γραφεία ξημεροβραδιάζονται οι παραγκάρχες;;;; Ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο... Άντε περιμένουμε ονόματα....